- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Golman Zvezde „zalivao“ šampanjcem selektora – Kanada posle 36 godina na Mundijalu /video/

© Foto : The Canadian Press via AP/Frank GunnMilan Borjan u dresu reprezentacije Kanade
Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan obezbedio je plasman sa reprezentacijom Kanade na Svetsko prvenstvo u Kataru, zahvaljujući pobedi nad Jamajkom rezultatom 4:0. Biće to njihov prvi Mundijal još od Meksika i davne 1986. godine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jasno je da su Borjan i ostali i te kako znali da proslave senzacionalan uspeh, a u slavlju je prednjačio momak iz Knina koji je „zalio“ šampanjcem selektora Džona Herdmana dok je davao izjavu za televiziju.
Sve su to zabeležile brojne kamere, a Borjan je zatim zagrlio čoveka koji je taktičkim zamislima kumovao da Kanada ispiše nove stranice istorije, dok je kapiten Zvezde tokom čitavih kvalifikacija činio čuda među stativama i nebrojeno puta je bio heroj nacionalnog tima.
Kanada je već do poluvremena obezbedila veliku prednost preko Larina u 13. i Bučanana u 44. minutu. U nastavku su još Hojlet i Marijapa (autogol) uticali da konačan rezultat bude ubedljivih 4:0, čime je Kanada kolo pre kraja obezbedila plasman u Katar jer je trenutno prva sa 28 bodova, dok Sjedinjene Američke Države i Meksiko imaju po 25 bodova, a četvrtoplasirana Kostarika 22.
Euforija sa terena prenela se u svlačionicu Kanade gde su fudbaleri uspeh proslavili pivom i cigaretama, pa je tako Borjan posle snimka na kojem poliva selektora šampanjcem „uhvaćen“ kako puši i pije u društvu ostalih saigrača.
Plasman u Katar obezbedilo je 20 selekkcija. Osim domaćina koji se automatski kvalifikovao, to su učinili još: Nemačka, Danska, Brazil, Francuska, Belgija, Španija, Srbija, Hrvatska, Engleska, Švajcarska, Holandija, Argentina, Iran, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Japan, Urugvaj, Ekvador i Kanada.
U igri je još 12 „ulaznica“ za Svetsko prvenstvo koje će od novembra do decembra biti održano u Kataru.
Mile Svilar – talentovani srpski golman - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
SPORT
Srbin kod Murinja – ugovor do 2027. godine i šansa za prvog čuvara „vučice“
Kristijan Eriksen - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
SPORT
Minut koji je morao da se dogodi /video/
Fudbaleri Srbije slave gol protiv Mađarske na prijateljskoj utakmici - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Srbija će konačno moći da gleda Piksijeve moćne Orlove
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala