- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pobeda i ovacije za rusku princezu – zagrljaj zamenio preki pogled

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaKamila Valijeva
Kamila Valijeva - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Ruska princeza Kamila Valijeva koja je doživela nepravdu na ZOI u Pekingu, odnela je pobedu na takmičenju u Saransku pred domaćom publikom, koja ju je dočekala ovacijama i aplauzom. Mlada Kamila ponovo je bila nasmejana, a svi su uživali u njenom umetničkom klizanju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Rusko čudo od deteta optuženo je za navodni doping zbog čega Kamila nije mogla u potpunosti da se fokusira da osvoji medalju u Kini za Zimskim olimpijskim igrama, gde je završila na četvrtoj poziciji i u suzama, iako je slovila za prvog favorita u jurišu na zlato.
„Slomilo“ ju je to u potpunosti, čitav taj slučaj sa dopingom i zabranjenom supstancom trimetazidinom, koji je po svemu sudeći unela u organizam koristeći lek svog dede.
Ipak, sve to je samo ružna prošlost! Sada su tu aplauzi pune dvorane u Saransku, topla dobrodošlica i navijača i tima, kao i trenera Eteri Tutberidze.
„Puna sam emocija i super se osećam što klizam pred punom dvoranom. Uživam u takmičenju i radujem se što pružam zadovoljstvo publici i sudijama. Sve to mi je jako nedostajalo na Olimpijadi. Hvala vam svima“, poručila je supertalentovana Kamila Valijeva, koja je odnela pobedu ispred Ščerbakove, Tutkamiševe i ostalih rivala.
Za razliku od Pekinga gde je u svakom njenom pokretu viđena nesigurnost i nervoza koja se pojavila posle priča o dopingu, Kamila je sada bila vidno opuštena, nasmejana i uživala je u svakom sekundu provednom na ledu.
Po izlasku s leda usledio je topli zagrljaj sa trenerom Tutberidze, što je oštar kontrast viđenom na ZOI u Kini gde su joj upućeni preki pogledi zbog pokazane nesigurnosti prilikom njene tačke.
Ruski šahista Sergej Karjakin - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Suspendovani velemajstor ne žali zbog podrške Putinu: „Nisam izdao svoj narod!“
Mik Šumaher - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Težak udes Šumaherovog sina! /video/
Dvorana u Stokholmu tokom finala CS:GO turnira između Na'Vi-ja i G2 - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
SPORT
Velika ruska organizacija se seli u Beograd
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala