Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kurti tvrdi da ne zna za smene srpskih zvaničnika, zakazao sednicu Saveta za bezbednost

© AP Photo / STRINGERAljbin Kurti
Aljbin Kurti - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je da mu nije poznato da su smenjeni srpski zvaničnici s Kosova koji su prisustvovali sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem 22. marta u Beogradu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je takođe kazao da nije u kosovskom Sudskom savetu, ali da je njihovo pravo da odluče o predsednici Osnovnog suda u Mitrovici, prenela je Koha.
Sudski savet u Prištini suspendovao je ranije danas predsednicu Osnovnog suda u Mitrovici Ljiljanu Stevanović zbog toga što je u utorak u Beogradu prisustvovala sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa KiM.
Kurti tvrdi i da je identifikovano 10 srpskih desničarskih ekstremističkih organizacija čiji je cilj da destabilizuju bezbednosnu situaciju na Kosovu pa je zbog toga najavio da će sutra biti održana sednica kosovskog Saveta za bezbednost, prenosi Tanjug.
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
SRBIJA
Vučić: Kurti je rešio da napadne Srbe, Briselski sporazum više ne postoji /video/
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
SRBIJA
Vučić: Kurti hoće da nema Srba na Kosovu, imali smo dve opcije u vezi sa izborima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala