- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drama u Areni – kad žreb odluči sudbinu takmičara

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrka na 60 metara za muškarce
Trka na 60 metara za muškarce - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2022
Pratite nas
Britanac Dejvid King imao je više sreće od rivala iz Japana Šuseia Nomota, i prošao je u finale trke na 60 metara s preponama nakon što su ostvarili identičan rezultat, pa je o njihovoj sudbini odlučivao žreb!? Da, dobro ste pročitali. I to na Svetskom dvoranskom prvenstvu koje se održava u Beogradu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Pomenuti Britanac King i Japanac Nomoto završili su polufinalnu trku kao trećeplasirani sa identičnim vremenom 7,57 sekundi. Čak su i hiljaditinke bile istovetne, te nije bilo načina da se reši ko je zapravo treći.
Posegnuto je za knjigom s pravilima i jedino rešenje o tome ko će se plasirati u finale bilo je izvlačenje iz male vrećice s imenom takmičara koji će u finale. Japanac je bio treći u prvoj grupi, a Britanac King u trećoj polufinalnoj grupi.
Na kraju je fortuna bila naklonjena Britancu koji je izborio plasman u finale, a Beogradska Arena je bila svedok nečega što se zaista retko viđa u atletici.
Ivana Španović - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2022
SPORT
Ivanin skok iz Beograda na krov sveta – letela 7,06 i uzela zlato
Šarl Lekler Ferari - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2022
SPORT
Dupla pobeda Ferarija, katastrofa Red Bula!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala