- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oglasila se ruska šampionka: „Nerealna mržnja prema meni, mojoj porodici i celoj zemlji“

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaTatjana Navka kao princeza Odeta u ledenoj predstavi Labudovo jezero u Palati sportova Megasport
Tatjana Navka kao princeza Odeta u ledenoj predstavi Labudovo jezero u Palati sportova Megasport - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2022
Pratite nas
Tatjana Navka, ruska olimpijska šampionka u plesu na ledu, oglasila se nakon sankcija koje su joj uvele Sjedinjene Američke Države.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

SAD su uvele sankcije prema Navki, ženi portparola Kremlja Dmitrija Peskova, kao i njegovoj odrasloj deci i brojnim članova ruske Državne dume.
Zbog toga je Navka, koja je osvojila zlato na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine i mnoga druga najsjajnija odličja, na Instagramu objavila emotivnu poruku.
„Ništa u životu ne miruje, ništa nije statično i u potpunom mirovanju... Stvari se uvek menjaju, vreme teče kao reka i samo Bog zna gde ta reka vodi. Život ide dalje, menja se, nešto se završi, a nešto novo počne. Desi se mnogo prepreka i nepredvidivih obrta sudbine...
Niko ne zna koji plan Bog ima za nas, ali uprkos tim činjenicama, ja se stvarno nadam da ćemo uspeti da se izborimo sa svime što se dešava i iz toga ne izađemo kao ogorčeni, nervozni i očajni ljudi, već mirni, blaženi i pribrani.
U poslednje vreme vidim ne samo ogromnu količinu mržnje, već i nerealne mržnje, a mogu da kažem i histerije i agonije, upućene meni, mojoj porodici, sunarodnicima i celoj zemlji.
Tim ljudima želim da poručim samo jedno: Iskreno mi je žao zbog njih. Oni traže krivce tamo gde ih nema, oni krive sve i time pokreću lavinu negativnosti u svetu. Opraštam vam i nadam se ćete jednog dana imati svest u glavi, mir u srcu i mir u duši“.
O sankcijama ruskim sportistima u emisiji „Miljanov korner“ govorio je iskusni novinarski panel:
Ruska klizačica Tatjana Navka - Sputnik Srbija, 1920, 08.10.2020
Ćerka portparola Kremlja se sprema da osvoji svet /video/
Dmitrij Peskov - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
RUSIJA
Peskov: Svet je suviše veliki da bi SAD i Evropa mogle da izoluju Rusiju
Dejvis kup reprezentacija Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2022
SPORT
Srbija zamenila Rusiju, zvanično izbačene i Ruskinje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala