- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Amerika šalje novu ucenu Srbiji i Balkanu – protiv Rusije

CC0 / Marijanana / Zastave SAD, Rusije i Srbije
Zastave SAD, Rusije i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2022
Pratite nas
Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar apelovao je danas na sve zemlje Zapadnog Balkana da, kako navodi, pozovu predsednika Rusija Vladimira Putina na odgovornost zbog njegove odluke da stvori nehumane patnje narodu Ukrajine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Eskobar je za podgoričke Vijesti rekao da mnogi od građana Ukrajine imaju duboke veze sa Rusijom i od kojih mnogi takođe ispovedaju duboku pravoslavnu veru.
„Kako se ova humanitarna katastrofa odvija, dok se broj civilnih žrtava povećava, morate se zapitati, za šta je Putin sposoban negde drugo, uključujući i Zapadni Balkan+“, rekao je Eskobar komentarišući Rezoluciju koju je usvojio Evropski parlament prošle sedmice.
Vijesti pišu da se Rezolucijom EP, između ostalog, izražava zabrinutost zbog pokušaja Pravoslavne crkve u zemljama poput „Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da promoviše Rusiju kao zaštitnika tradicionalnih porodičnih vrednosti i ojača odnose između države i crkve“.
Mitropolit Joanikije - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
REGION
Mitropolit Joanikije: Crna Gora je projektovana da bude mala Ukrajina
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
REGION
Crna Gora uvela sankcije za 22 ruska zvaničnika
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala