- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanković najavio „grmljavinu“ i jednu bitnu promenu u Zvezdi

© Foto : FK Crvena zvezdaDejan Stanković, trener FK Crvena zvezda
Dejan Stanković, trener FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
Pratite nas
Crvena zvezda će u ponedeljak imati veliku priliku da pobedom u gostima nad Metalcem (15.55) svrgne Partizan sa trona. Dejan Stanković je na konferenciji za medije poručio da je zadovoljan kako ekipa izgleda, uprkos ubedljivom porazu od Rendžersa u osmini finala Lige Evrope (3:0), ali da će jednu stvar promeniti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Strateg crveno-belih otkrio je da će ekipa u budućnosti imati novog izvođača penala, nakon što je Aleksandar Katai promašio jedanaesterac u Glazgovu.
„Sigurno da će sada Ohi šutirati penale, to je ozbiljna 'boljka' ako je penal na 50 odsto realizacije, onda zamislite koji su to statistički problemi. Nadam se da će u budućnosti naši igrači biti mirniji. Treba mirno da dođu na loptu i da daju gol, tako da će Ohi sada verovatno šutirati penale“, izjavio je Stanković.
Daleko više pažnje na konferenciji posvećeno je revanšu sa Rendžersom, koji je zakazan za četvrtak (18.45) na Marakani, nego Metalcu koji je u ponedeljak. Stanković se nada pozitivnom ishodu u revanšu osmine finala Lige Evrope.
„Pred punim stadionom, to je ono što sam izjavio u Škotskoj, ovoga puta bih voleo da im pokažemo kako to 'grmi'' i kako je je teško igrati kod nas. Verujem da će stadion biti pun, a to menja dosta stvari. Uvek sam ponavljao da je Zvezdin navijač dvanaesti igrač na terenu stopostotno i od toga ne odustajemo. Poraz 3:0 je veliki rezultat, ali mi smo tamo uspeli da postignemo tri gola, da promašimo penal i da imamo dve, tri zaista odlične šanse. Dali su nam nešto, popustili popustili pred našim naletima. Glupo bi bilo da spustimo gard, predamo se unapred. To sigurno nećemo uraditi. Uz pomoć pune Marakane sve je moguće", zaključio je Dejan Stanković.
Kvinsi Menig - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
SPORT
Partizan oseća posledice „petarde“ – Zvezda ima šansu da preuzme vrh
Ćirilični transparent na utakmici Hajduk Split - Rijeka - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
SPORT
Odjeci skandala u Splitu – privedeno 89 osoba pre, za vreme i posle utakmice Hajduka i Dinama
Nebojša Vučićević Uške (preminuo 11.3.2022) - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
SPORT
„Dorćolski mangaš – igrao je sa kajlom oko vrata, a sudbina je htela da umre s loptom“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala