- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obradović: Ogromna želja i motivacija – bez toga je nemoguće

© Foto : ABA league/KK Partizan/Dragana StjepanovicŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, odgovorio je na pitanje Sputnjika vezano za razgovore sa igračima posle pobede u večitom derbiju 98:84.
Partizan je u trećem derbiju ove sezone prvi put savladao Crvenu zvezdu uz fenomenalnu partiju Alekse Avramovića.
Sputnjik je na konferenciji posle meča upitao trofejnog stručnjaka da li zbog zgusnutog rasporeda i velikog broja obaveza u klubu stiže da vodi individualne razgovore sa svojim pulenima, o kojima je prethodno govorio.
„Meni je ovo prioritet u životu. Od ujutru do uveče, pa opet 'jovo-nanovo', samo razmišljam o timu i o tome kako mogu da podignem nivo igre i pojedince. Ne radim samo to ja, rade i moji pomoćnici. Želeo bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svim ljudima sa kojima sarađujem u stručnom štabu, pošto svi daju maksimum. Razgovaram i ja (sa igračima), razgovaraju i oni, ali i rade neke druge stvari. Uvek kada jedna ekipa želi da bude uspešna, mora da postoji timski rad i to je ono sa čime sam ja veoma zadovoljan – saradnjom sa svim strukturama u klubu, a pre svega sa stručnim štabom, počevši od doktora, fizioterapeuta, kondicionih trenera i mojih pomoćnih trenera...“, izjavio je Obradović.
Popularni ŽOC se osvrnuo i na nedavno izgubljeno finale Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde u Nišu.
„Mi smo kao jedna porodica. Imali smo teško iskustvo posle finalne utakmice u Nišu. Nije nam bilo lako, ali ono što sam ja tada rekao igračima u svlačionici je da je to bilo finale, a treba stići do finala i igrati finale. I treba da uradimo sve kako bi igrali još neko finale. To je cilj koji imamo ispred sebe i to možemo da uradimo samo ako smo svi zajedno i ako verujemo jedni drugima. Ne postoji nijedan drugi način. Teren, rad na terenu, priča, korigovanje, a onda dolazi posle ovoga ono što smo videli večeras – ogromna želja i ogromna motivacija. Bez toga je nemoguće“, podvukao je Obradović.
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2022
SPORT
„Pa, on ipak nije lud, samo mnogo psuje“: Američka zvezda iskreno o Obradoviću
Željko Obradović – trener Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SPORT
Obradović objasnio zašto je odbio Hrvatsku /video/
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
Zašto Amerikanci ne gledaju istorijske utakmice Jokića?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala