- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jubilej se pretvorio u agoniju – postigla het-trik autogolova za pola sata /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2022
Pratite nas
Ženska fudbalska reprezentacija Amerike ubedljivo je savladala Novi Zeland - 5:0 (3:0), ali je taj susret ostao u senci dešavanja u prvom poluvremenu. Naime, Mekajla Mur, koja inače brani boje Liverpula, postigla je het-trik autogolova u razmaku od pola sata, što se verovatno nikada u istoriji fudbala nije dogodilo.
U periodu od petog do 36. minuta malerozna Mekajla, kojoj je to bio jubilarni 50. meč u dresu nacionalnog tima, u tri navrata je uspela da pošalje loptu u sopstveni gol, pa je selektor odlučio da prekine agoniju i da je izvede iz igre već u 40 minutu.
Kako u nastavku susreta nije bilo fudbalerke Liverpula na terenu, tako su Amerikanke uspele da postignu još samo dva gola i da slave sa ubedljivih 5:0.
Prvi gol Mekajla je skrivila već u petom minutu, kada je desnom nogom smestila loptu u dalji ugao svog gola posle centaršuta sa leve strane.
Samo šezdeset sekundi kasnije usledila je nova nesmotrena reakcija jedne od najiskusnijih reprezentativki Novog Zelanda.
Već tada se jasno videlo koliko joj sve teško pada, da bi agonija dostigla vrhunac u 36. minutu kada je levom nogom očajno intervenisala i ponovo je uspela da matira sopstvenog golmana.
Fudbaleri Partizana tokom duela sa Radničkim iz Kragujevca - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Rutinska pobeda Partizana, ali svi pričaju o užasnom startu Ubiparipa /video/
Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov proslavlja izjednačujući gol u meču 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Pavkov kasnim golom srušio Proleter – Zvezda ostala u trci za titulu
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Bekstvo iz Madrida i renesansa zlatnog „orlića“ u Bratislavi /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala