- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpska zastava i tri prsta – Jokiću stigla podrška od koje se Amerikanac trese

© AP Photo / David ZalubowskiSrpski košarkaš Nikola Jokić
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
Pratite nas
Ol-star utakmica u Klivlendu biće odigrana u noći između nedelje i ponedeljka (dva ujutru po srednjeevropskom vremenu), a akter spektakla biće Nikola Jokić. Srpskom asu stigla je i podrška, otac branislav, kao i braća Strahinja i Nemanja koji su odeveni u dukserice sa grbom Denvera u bojama srpske zastave.
Ogromnu podršku imaće Nikola Jokić na tribinama dvorane u Klivlendu u utakmici „svih zvezda“ u kojem će braniti boje tima Lebron Džejmsa protiv tima Kevina Duranta.
Novinar koji pomno prati Nagetse Vik Lombardi snimio je u dvorani Jokićevu braću i čestitao im 27. rođendan njihovog najmlađeg brata – Nikole koji je bio 19. februara.
„Srećan rođendan vašem malom bratu. Dvadeset sedmi... On je star“, kroz osmeh je konstatovao pomenuti novinar, dok su Strahinja i Nemanja složili s pomenutom konstatacijom uz tri podignuta prsta, a otac Branislav samo se na kratko pojavio u kadru i nastavio je da prati dešavanja na parketu.
Najboljem košarkašu Denvera i prošlosezonskom MVP-ju regularnog dela NBA lige ovo će biti četvrto učešće na Ol-star utakmici, a drugi put zaredom biće starter.
Jokić se tako našao u društvu Karmela Entonija i Aleksa Ingliša kao treći košarkaš Denvera koji je bio akter na četiri ili više Ol-star utakmica.
Video koji je na društvenoj mreži tviter podelio novinar koji prati Denver munjevito je postao viralan, a ređali su se komentari da se Džimi Batler trese zbog Jokićeve braće.
Podsetimo, Batler je poželeo fizički da se obračuna sa Nikolom Jokićem nakon što je Somborac u samoodbrani laktom poslao na parket košarkaša Majamija Markifa Morisa zbog prethodnog nesportskog faula.
„To je glup potez, osećam se loše što sam tako reagovao. Ali, bilo je nasred meča, dobio sam udarac i video sam ga. Mislio sam da će to biti samo faul. Mislim da je to bio pokvaren potez, ali onda sam morao da se zaštitim“, rekao je Jokić o incidentu koji se dogodio u novembru prošle godine.
Nikola Kalinić i Željko Obradović, fotografija posle utakmice KK Crvena zvezda - KK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Zašto će derbi u Čairu biti drugačiji od onog iz Pionira
Karl Entoni Tauns - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Čudo u Klivlendu – centar je najbolji trojkaš i rekorder, zakucavanja razočarala /video/
Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2022
SPORT
„Jokara, Jokara!“ – Luka je pozvao Nikolu i poželeo da podnese „tužbu“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala