- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Željka Cvijanović: Neraskidive su veze Srbije i Srpske /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednica Republike Srpske Željka Cvijanović
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2022
Pratite nas
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović primila je Sretenjski odren prvog stepena od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ovom prilikom poručila da je ljubav između dva naroda neizmerna.
Ona je, na svečanoj ceremoniji dodele priznanja povodom Dana državnosti u Beogradu, izrazila zahvalnost i zadovoljstvo, kako u svoje lično ime, tako i u ime Republike Srpske.
„Ukazali ste mi veliku čast, ovo priznanje je još jedna u nizu potvrda neraskidivih veza dve Srbije i Srpske“, kazala je Cvijanovićeva.
Poručila je da njen narod ima želju za još bližom saradnjom sa Srbijom, čemu umnogome doprinose donosioci odluka i političke težnje obe zemlje.
Podsetila je da su Srbija i Srpska ostvarile mnoge zajedničke projekte kojima su životi građana obe zemlje podignuti na viši nivo, a veze između dva naroda postale čvršće.
© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio odlikovanje Željki Cvijanović povodom Dana državnosti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio odlikovanje Željki Cvijanović povodom Dana državnosti - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio odlikovanje Željki Cvijanović povodom Dana državnosti
Najavila je da će u budućnosti Srpska sarađivati sa Srbijom posebno u oblastima energetike, saobraćaja i infrastrukture. Takođe, naglasila je da Srbija umnogome doprinosi ekonomskom razvoju Republike Srpske.
Cvijanovićeva se zahvalila predsedniku Vučiću na ovom visokom odlikovanju.
„Ovo odlikovanje će služiti na ponos kako meni lično, tako i svim građanima Republike Srpske, čija je ljubav prema Srbiji neizmerna“, rekla je Cvijanovićeva, preneo je Tanjug.
Svečana dodela sretenjskih odlikovanja - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2022
SRBIJA
Predsednik Srbije uručio odlikovanja povodom Dana državnosti /video, foto/
Spomenik Karađorđu u Orašcu - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2022
SRBIJA
Srbija obeležava Dan državnosti: Centralna proslava održana u Orašcu /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala