- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Britanka osvojila Ameriku i život joj se pretvorio u pakao: „Oduzeta mi je sloboda“

© AFP 2023 / BEN STANSALLEma Radukanu
Ema Radukanu - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
Pratite nas
Ema Radukanu koja je prošle godine osvojila US Open i postala planetarno popularna jer je sklopila brojne jake sponzorske ugovore, trenutno prolazi kroz pakao. Opsednuti fan koji je proganjao i u nekoliko navrata posećivao njenu porodičnu kuću, uhapšen je i osuđen.
Britanka rumunskog porekla kratko je uživala u slavi, naglo joj je skočio broj pratilaca na društvenim mrežama, sada ih ima čak 2,1 miliona, ali je među njima i opsednuti fan koji je prešao sve granice.
Naime, 35-godišnji Amrit Magar uhodio je Emu Radukanu, nakon što je saznao njenu adresu čak tri puta je posećivao porodičnu kuću, gde je prvo donosio cveće, kasnije je okitio jelku ispred porodične kuće, a na kraju je sve kulminiralo kada je sa terase ukrao cipele.
Ispostavilo se da cipele nisu bile od britanske teniserke i šampionke US Opena, već od njenog oca koji je na kameri uspeo da vidi lik Amrita Magara i da poveže sa čovekom koji je donosio cveće Emi.
Ubrzo je slučaj privljen policiji, koja je zajedno sa Eminim ocem pratila opsednutog fana i u njegovoj torbi su pronađene cipele.
Momentalno je uhapšen i osuđen, a branio se time da je samo hteo zasluženi suvenir.Takođe, jednom prilikom je u domu Eme Radukanu ostavio poruku da ona „zaslužuje ljubav“, kao i da je prepešačio 23 milje kako bi je video, što je i nacrtao na mapi i ostavio ispred njene kuće.
Uprkos tome da je 35-godišnji progonitelj Eme Radukanu uhapšen, ona je zabrinuta za sopstvenu bezbednost.
„Osećam se kao da mi je oduzeta sloboda. Stalno gledam preko ramena. Osećam se na ivici i brine da bi sve ovo moglo ponovo da se dogodi. Ne osećam se bezbedno u svom domu gde bi trebalo da sam najbezbednija“, poručila je novinarima britanska tinejdžerka koja razmišlja o tome da se on i ostatak porodice presele zarad bezbednosti.
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
SPORT
Rafa o trci za istoriju sa Rodžerom i Novakom: Na kraju, nije ni bitno
Sem Grot - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
SPORT
Napadao je Đokovića, a sada postao političar
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
SPORT
Mračna strana Nadalovog čuda
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala