- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan doveo taliju – u Humsku se vraća čovek koji je sinonim za trofeje /foto/

© Foto : FK PartizanLjubomir Fejsa
Ljubomir Fejsa - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
Pratite nas
Fudbalski klub Partizan dobio je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku i to kakvo. U Humsku se vraća Ljubomir Fejsa, čovek koji je garancija za osvajanje trofeja, a dogovorena je saradnja na godinu i po dana.
Ljubomir Fejsa će se u toku četvrtka pridružiti timu Aleksandra Stanojevića na pripremama u Beleku, saopštio je Partizan na zvaničnom Tviter profilu uz fotografiju generalnog direktora Miloša Vazure i novog pojačanja.
Iskusni vezista je tokom bogate karijere osim Partizana branio boje Olimpijakosa, Benfike, Alavesa, Al Hilala i osvojio je rekordnih 23 trofeja, a u Partizanu će nositi broj 15.
U kojem god klubu da je igrao bivši reprezentativac Srbije garantovao je uspeh. Sa Partizanom je u periodu od 2008. do 2011. godine osvojio tri titule prvaka Superlige, ima i dva trofeja Kupa Srbije.
Sa Benfikom je čak pet puta bio šampion, ima i isto toliko osvojenih trofeja u kupu, kao i tri Superkupa Portugalije.
© Foto : FK PartizanLjubomir Fejsa i Miloš Vazura
Ljubomir Fejsa i Miloš Vazura - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
Ljubomir Fejsa i Miloš Vazura
Sa Olimpijakosom je isto kao i sa Partizanom triput bio najbolji u prvenstvu, osvojio je i dva Kupa Grčke.
„Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih kluova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferecija“, poručio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.
Partizan će sa Fejsom sasvim sigurno dobiti na kvalitetu, ujedno i na iskustvu koje ima 33-godišnji vezista i na taj način će pokušati da prekine dominaciju Crvene zvezde koja je u prethodne četiri godine osvojila isto toliko titula.
Podsetimo, crno-beli trenutno imaju pet bodova prednosti u odnosu na ljutog rivala.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2022
SPORT
„On je gladan, ljut, nikada zadovoljan“ – i on je najubojitije oružje iz Srbije!
Futsaleri Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2022
SPORT
Rusija razbila Hrvatsku na Evropskom prvenstvu!
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
SPORT
Zlatan „propitao“ novinara i dao svoj sud o slučaju „Đoković“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala