- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski teniser o pričama iz svlačionice u Melburnu: „Nisu svi igrači uz Novaka“

© Sputnik / Lola ĐorđevićSrpski teniser Laslo Đere
Srpski teniser Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
Pratite nas
Laslo Đere je eliminisan već na startu Australijan opena od Denisa Šapovalova, a posle poraza se osvrnuo na sve ono što se dogodilo Novaku Đokoviću u Australiji. Đere je rekao da je čuo razne priče iz svlačionice i da nisu svi igrači uz prvog tenisera sveta koji je deportovan iz Australije.
Veliki deo konferencije Lasla Đerea očekivano je bio posvećen torturi koju je Novak Đoković pretrpeo u Australiji i koja je okončana odbijanjem žalbe na Federalnom sudu.
Đere je otkrio da je poslao poruku saigraču iz reprezentacije i prijatelju.
„Za mene je malo drugačiji osećaj ovde zbog svega što se dogodilo. Poslao sam Novaku poruku u nedelju. Užasno je šta se sve ovde izdešavalo poslednjih desetak dana. I zaista ne razumem, pisalo je crno na belo da može da se uđe u državu ako imate medicinsko izuzeće. Ljudi ovde očigledno nisu bili sposobni da naprave pravila kojio će se držati. Kako ovo drugačije komentarisati, nego kao katastrofu“, izjavio je Laslo.
Đere nema dilemu da će Novak kao veliki i osvedočeni šampion koji je bezbroj puta padao i ustajao još jači, iz čitave priče izađi još motivisaniji na putu da postane najveći ikada.
„Znate naš srpski mentalitet. Kada padnemo ili kada nas tretiraju na način koji ne zaslužujemo, to nas samo dodatno motiviše i uliva dodatnu snagu, pogotovo Đokoviću, znate već kako to radi. Siguran sam da će se vratiti jači nego ikada“, istakao je Đere.
Novak Đoković u avionu - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Đoković stiže u Beograd u podne
Jedno od pitanja na konferenciji odnosilo se na to kakve komentare čuje u svlačionici među kolegama, vezano za aktuelnu situaciju o svemu što se dogodilo Novaku Đokoviću.
„Čuo sam nekoliko razgovora u svlačionici na engleskom i na španskom. Nisu svi igrači bili na Novakovoj strani. To treba da nam bude jasno. Mi Srbi, smo naravno svi uz Novaka. Dobijamo kritike zbog čega nismo to više isticali, ali ne znam šta smo mogli da stavimo na društvene mreže. Čovek priča sa predsednicima i premijerima, a moja objava... Ok, neko kaže da će uticati ukoliko nas 50 nešto objavi, ali ovo je situacija koja se potpuno otela kontroli. Kada je odlučeno da bude deportovan, poslao sam mu poruku u kojoj sam mu napisao da mi je žao što se sve tako završilo“, poručio je Laslo Đere za kojeg je ovogodišnji Australijan open, nažalost, završen.
Srpski teniser Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Lajović „osvetio“ Đokovića, kraj za Đerea /foto/
Poruka podrške Novaku Đokoviću sa kule Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
„Nole, ti si ponos Srbije“ – sa Kule Beograd poslata poruka podrške Đokoviću /foto, video/
Novak Đoković i Danil Medvedev na Australijan openu - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
RUSIJA
Ruski ugao: Sramota za Australiju, svaka čast Đokoviću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala