- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac je vodio specijalnu kampanju, a sada likuje zbog Novakovog proterivanja

© REUTERS / LOREN ELLIOTTNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
Pratite nas
Američki novinar Ben Rotenberg, koji je poznat po tome da na sve načine gleda da diskredituje lik i delo Novaka Đokovića, ekspresno se oglasio posle odluke Federalnog suda da Srbin bude deportovan iz Australije.
Rotenberg koji je i tokom desetodnevne sage u Melburnu vodio specijalnu kampanju protiv svetskog broja jedan, objavivši i rezultat njegovog PCR testa, nije propustio priliku da likuje posle ogromne nepravde i štete koja je naneta Novaku Đokoviću.
Američki novinar se oglasio na društvenoj mreži Tviter gde je, na njemu interesantan način, slikovito prikazao učinak Novaka Đokovića na poslednjih sedam Grend slem turnira.
Prvi je diskvalifikacija sa US Opena, kada je Novak lopticom nehotice pogodio linijskog sudiju u grlo. Usledilo je drugo mesto, zatim i tri prva, ponovo drugo, a onda je Amerikanac iskoristio priliku da proslavi Đokovićevu deportaciju.
Podsetimo, Novak Đoković je rano jutros po evropskom vremenu izgubio na Federalnom sudu, potvrđeno mu je ukidanje vize i on bi uskoro trebalo da napusti Australiju.
Novak Đoković posle poraza u polufinalu Završnog turnira u Torinu - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Država je pobedila bez dokaza – Đoković dobio nalog za deportaciju!
Novak Đoković na putu ka prostorijama svojih advokata u Melburnu pred suđenje na Federalnom sudu 15. januara - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Đokovićev branilac briljirao, državni advokat nije imao jasne dokaze, ali – pomenuo je Srbiju /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala