- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mari ljubomoran na Novaka zbog izuzeća: „Da ja nisam vakcinisan ne bih ga dobio“

© AP Photo / Bernat ArmangueNovak Đoković u duelu sa Marinom Čilićem na Dejvis kupu 2021.
Novak Đoković u duelu sa Marinom Čilićem na Dejvis kupu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković dobio je medicinsko izuzeće za Australijan open, a njegov kolega Džejmi Mari imao je oštar komentar na taj podatak.
„Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih nekoliko nedelja takmičenja“, objavio je Novak Đoković dugo čekanu vest.
Prvi reket sveta konačno je doneo odluku, a sa njom je stigla i lavina komentara. Među prvima se oglasio Džejmi Mari, brat Endija Marija, čije reči odaju utisak da on smatra da Novak nije dobio izuzeće na osnovu medicinskog stanja.
„Da sam ja taj koji nije vakcinisan mislim da ne bih dobio izuzeće“, iskren je bio Mari pa dodao da mora da veruje da postoji razlog zašto je Đoković dobio „opravdanje“.
„Novaku svaka čast što ga je dobio i što će doći da se takmiči. Na kraju moramo da verujemo da ima validan razlog“, istakao je Britanac.
Mari je na pitanja novinara odgovarao nakon poraza na ATP kupu, gde je Velika Britanija predvođena njim i Džoom Salisburijem izgubila od Kanade u dublu.
Uprkos sumnjama britanskog tenisera, iz Teniskog saveza Australije ranije su objasnili da je svetski broj jedan opravdano dobio medicinsko izuzeće.
„Novak Đoković će se takmičti na Australijan openu i na putu je za Australiju. Đoković je podneo zahtev za medicinsko izuzeće koje je odobreno posle rigoroznog procesa pregleda koji uključuje dva odvojena nezavisna panela medicinskih stručnjaka. Oni su proučvali da li je zahtev u skladu sa preporukama australijske savetodavne grupe za imunizaciju“, oglasili su se iz Australije.
Prvi Grend slem u sezoni počinje 17. januara.
Novak Đoković u duelu sa Marinom Čilićem na Dejvis kupu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
SPORT
„Đoković prošao rigoroznu proveru za medicinsko izuzeće“
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
SPORT
Zvanično: Novak ide na Australijan open!
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
SPORT
Iz Marbelje stiže novi znak da bi Novak mogao na Australijan open /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala