- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iz Marbelje stiže novi znak da bi Novak mogao na Australijan open /video/

© Foto : Michael ProbstNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković već danima naporno trenira u svojoj bazi u Marbelji, a kako se približava Australijan open, tako raste nada da bi mogao da se pojavi u Melburnu gde je obavezna vakcinacija. Svetski broj jedan okupio je tim u Španiji i to bi mogao da bude poslednji znak da će zauzeti mesto i krenuti u odbranu titule na najmanjem kontinentu.
Srpski as trenira u Marbelji sa lopticama sa kojima se igra Australijan open, a sada je okupio gotovo kompletan tim, što su objavili španski mediji.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 02.01.2022
SPORT
Sedam čuda „malog od Srbije“
Đoković radi pod budnim okom prvog trenera Marijana Vajde, tu je i fizioterapeut Ulises Badio, kao i trener Marko Panići. Prisutan na snimcima koji kruže društvenim mrežama je i Španac Pepe Imaz, koji je poznat po tome što propagira „Ljubav i mir“.
Na brušenju forme u Španiji nedostajao je samo Hrvat Goran Ivanišević, ali možda se i po tom pitanju u narednim danima nešto promeni.
Početak Australijan opena zakazan je za 17. januar i jasno je da Novak Đoković ima dovoljno vremena da se pojavi u Melburnu gde bi jurišao na jubilarni deseti pehar Australijan opena, kao i rekordni 21. grend slem trofej koji bi ga učinio najvećim igračem u istoriji belog sporta.
I sam direktor Australijan opena Kreg Tajli nedavno je poručio da će u narednim danima biti poznat status svetskog broja 1 i to da li će se naći u glavnom žrebu.
„Ostalo je svega još nekoliko čartera do početka Australijan opena. Novak i dalje ima vremena da se pojavi, u suprotnom brzo će postati kasno da se pojavi i da zaigra“, poručio je nedavno Kreg Tajli.
Osim toga što je Novak Đoković u Marbelji okupio tim, prethodno mu je jedna devojčica poželela sreću u Melburnu, a on joj se zahvalio i to je izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama jer aludira da će Đoković zaigrati u Australiji.
Ipak, jasno je da to ništa ne mora da znači i da će naredni dani razrešiti misteriju oko Đokovića i njegovom omiljenog turnira.
Italijanski teniser, Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2022
SPORT
Italija pronašla dubl za budućnost, sledi spektakl sa Rusima /video/
Grčki teniser Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 03.01.2022
SPORT
Operacija, bol i poraz – još jedan Novakov rival neizvestan za Australijan open
Srpski teniser Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 03.01.2022
SPORT
Srbin je hteo, telo nije dalo – Lajovića molili da preda meč /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala