- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pretučena i opljačkana zvezda Mančester sitija: „Kukavice htele da mi povrede porodicu“ /foto/

© AP Photo / Rui VieiraŽoao Kanselo
Žoao Kanselo - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2021
Pratite nas
Defanzivac Mančester sitija Žoao Kanselo napadnut je u Engleskoj u svojoj kući, gde su ga opljačkale i pretukle četiri nepoznate osobe. Portugalac se ubrzo oglasio i poručio da je najbitnije da je njegova porodica dobro, kao i da su to učinile kukavice.
Jedan od najbolje ocenjenih fudbalera Premijer lige, koji se uprkos tome što igra u poslednjnoj liniji, konstantno ističe brojnim asistencijama, doživeo je veliku neprijatnost, koja je sve češća u Engleskoj.
Njemu su maskirani napadači upali u kuću i odneli sav nakit i dragocenosti, a s obzirom na to da je naleteo na njih Kanselo je morao i fizički da se sukobi sa njima. Kako su bili brojčano jači, tako je portugalski reprezentativac i bek Mančester sitija izvukao deblji kraj.
Kanselo je objavio fotografiju svog lica na kojoj su lako uočljive brojne povrede, počev od rasekotine u predelu slepoočnice, pa sve do podliva na oku. Kako je objavio odnete su brojne dragocenosti, uključujući i sav nakit.
„Nažalost, napadnut sam od strane četvorice kukavica koje su me fizički povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Evo šta se dogodi kada im se suprotstavite. Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam kako takvi ljudi uopšte postoje. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek“, napisao je Žoao Kanselo na svom Instagram profilu, pokazujući kao dokaz selfi na kojem se vidi njegovo povređeno lice.
Podsetimo, Mančester siti je u sredu uveče pobedio Brentford minimalnim rezultatom i ekipa se vratila u Mančester, dok je sledeći meč protiv Arsenala u Londonu.
Ipak, posle svega što se dogodilo veliko je pitanje da li će Pep Gvardiola moći da računa na jednog od svojih najkonstantnijih fudbalera za derbi sa „tobdžijama“.
Maskota Fudbalskog kluba Lids pozira sa kovid propusnicom pred meč engleske Premijer lige - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2021
SPORT
„Ovo nema nikakvog smisla“: Virolog kritikovao plan Engleza
Usman Dembele - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2021
SPORT
Nova saga u Barseloni – „ubica“ svog tela prva akvizicija Arapa?
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2021
SPORT
Novogodišnja „bomba“ iz Moskve – Nikolić preuzima CSKA!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala