- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova saga u Barseloni – „ubica“ svog tela prva akvizicija Arapa?

© AFP 2023 / FRANCK FIFEUsman Dembele
Usman Dembele - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2021
Pratite nas
Francuski fudbaler Usman Dembele mogao bi da napusti Barselonu leta 2022. godine, pošto Barselona ne želi da mu u novom ugovoru poveća primanja.
Nova saga odvija se u katalonskom gigantu koji od drame oko Lionela Mesija ne može da se oporavi.
Kada igra, Usman Dembele jedan je od najboljih fudbalera Barselone, ali problem je što Francuz često odsustvuje zbog povreda, te nije igrač na koga trener može da se usloni.
Ipak, talenat je neopsoran, ima svega 23 godine i priliku da u sezonama ispred bolje čuva telo i da samim tim bude konstantniji, i ako to bude slučaj biće jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji (krilni napadač).
Usman Dembele, Barselona - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2020
Usman Dembele – ubica svog tela vrednog više od stotinu miliona evra
Barselona je pre nekoliko godina, kada je prodala Nejmara u PSŽ za rekordnih 222 miliona dolara, platila čak 130.000.000 za Francuza i trenutno nije ni blizu opravdao uloženi novac.
Ipak, Dembele veruje u svoj kvalitet i samim tim želi da i Barselona veruje u njega, te traži povećanje plate, preneo je dobro obavešteni Fabricio Romano.
Romano navoda da je situacija jako komplikovana jer Dembele želi da ostane, ali samo pod svojim uslovima, odnosno traži da ga katalonski klub plati onoliko koliko traži.
Poznato je da Barselona finansijski ne stoji najbolje, uostalom zbog toga nisu produžilu ugovor sa Mesijem, ali novca u budžetu sada ima, samo je pitanje kako će Katalonci rasporediti.
Za Francuza su već zainteresovani pojedini premijerligaški klubovi, među kojima je i Njukasl koji od dolaska saudijskog princa ima neograničen budžet i jedan je od timova koji može bez problema da ispuni uslove Dembelea.
Romano prenosi da je situacija poptuno otvorena, te ćemo videti u kom pravcu će se dalje razvijati saga oko brzonogog Francuza.
Usman Dembele – ubica svog tela vrednog više od stotinu miliona evra
Protestuje zbog rasizma, a ustvari – on je rasista?! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala