- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nema kraja problemima u Engleskoj – korona „pokosila“ premijerligaše

© AFP 2023 / LINDSEY PARNABYMaskota Fudbalskog kluba Lids pozira sa kovid propusnicom pred meč engleske Premijer lige
Maskota Fudbalskog kluba Lids pozira sa kovid propusnicom pred meč engleske Premijer lige - Sputnik Srbija, 1920, 18.12.2021
Pratite nas
Englesku Premijer ligu pokosio je novi talas virusa korona, zbog kojeg su odloženo gotovo svi mečevi, jedan neposredno pred početak.
U 18. kolu Premijer lige trebalo je da bude odigrano deset utakmica, ali će na programu biti svega četiri – a možda ni toliko.
Zasad su odloženi dueli Mančester junajted – Brajton, Sautempton – Brentford, Votford – Kristal Palas, Vest Hem – Norič i Aston Vila – Barnli.
Duel Vile i Barnlija trebalo je da bude odigran u subotu od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, ali je odložen samo par sati pre početka, zbog čega su navijači bili besni jer su mnogi već doputovali na stadion, kupili karte, utrošili vreme...
Razlog odlaganja svih utakmica je omikron soj virusa korona koji je pogodio Veliku Britaniju i gotovo sve premijerligaške klubove.
Što se 18. kola PL tiče, u subotu bi od 18.30 trebalo da se odigra duel Arsenala i Lidsa, dok su u nedelju na programu okršaji Njukasla i Mančester sitija, Vulverhemptona i Čelsija i Totenhema i Liverpula.
Ipak, velika je mogućnost da neki od tih duela takođe budu odloženi, pogotovo jer su Liverpul, Čelsi i Totenhem ranije prijavili po nekoliko zaraženih ili potencijalno zaraženih slučajeva, dok londonski Pevci nisu odigrali utakmicu tačno dve nedelje.
Tačan broj odloženih utakmica zbog kovida-19 u decembru je, za sada, 13.
Menadžer Liverpula Jirgen Klop - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2021
SPORT
Burno na Ostrvu: Kritike Nemca zbog „veoma čudne i obmanjujuće“ tajanstvenosti
Sudija Džonatan Mos dodeljuje crveni karton Raulu Himenesu - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2021
SPORT
Da li ste ikada videli čudniji crveni karton? /video/
Nemački sudija Feliks Brih i srpski fudbaler Sergej Milinković Savić na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2021
SPORT
Nagrađen Nemac koji je „prevario“ Srbiju /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala