- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus se busao u grudi pa završio u suzama, a u sve je umešan Srbin /foto/

© AP Photo / Pavel GolovkinDmitri Barinov
Dmitri Barinov - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2021
Pratite nas
Lokomotiva iz Moskve doživela je debakl pred svojim navijačima od Lacija u Ligi Evrope (0:3), a na kraju je Dmitri Barinov išao kod navijača da se pravda zbog neuspeha.
Interesantno, pak pomenuti Barinov se veče pred utakmicu busao u grudi da će „pokazati“ vezistima rimskog kluba, a to posebno odnosilo na Sergeja Milinković-Savića i Luisa Alberta da bi završio u suzama.
Na kraju bi Dmitri Barinov, nova desetka Rusije, verovatno najradije poželeo sve da zaboravi i da „pojede“ izgovorene reči.
„Pred nama je veoma jak protivnik. Oni su favoriti naše grupe. Najteža utakmica je u četvrtak. Svi razumeju da nemamo vođu, nisu ni svi igrači spremni da igraju. Ali nemamo šta da izgubimo. Analizirali smo rivala i pokušaćemo da dođemo do pobede“, rekao je Barinov.
Na pitanje ruskih novinara kako protiv Sergeja Milinković-Savića, jednog od najboljih veznih igrača planete, kao i Luisa Alberta koji se sa njim odlično razume na terenu, Barinov je samouvereno poručio:
„Čini se da sam se tokom karijere sreo sa jačim igračima od Milinković-Savića i Luis Alberta. Sutra ćete videti kako ćemo da igramo protiv njih“, poručio je veče pred meč Barinov.
A onda je došao dan utakmice i sama utakmica. I držala se zaista Lokomotiva odlično tokom prvih 45 minuta gde nije bilo golova, da bi u nastavku usledio „potop“ ruskog kluba.
Tri lopte u mreži Kudjakova, a koban po Lokomotivu bio je najbolji strelac nebeskoplavih Ćiro Imobile. Italijan je u 56. i 63. minutu iz dva hladnokrvno realizovana penala trasirao svom timu put ka pobedi, na koju je tačku stavio Pedro u 87. minutu.
Dmitri Barinov - Sputnik Srbija, 1920, 05.10.2021
SPORT
Ko je nova ruska „desetka“ /foto, video/
„Prvo poluvreme bilo je savršeno, imali su nekoliko pokušaja ka našem golu, ništa opasno. Svaki igrač je odlično odradio svoj deo posla. U drugom poluvremenu neki od nas možda nisu imali dovoljno snage. Takođe i taj penal, prvi put sam doživeo takvu kaznu za prekršaj koji sam napravio. Udario sam prvo loptu, nisam mogao da povučem nogu. Na sve to dobio sam i žuti karton zbog čega ću propustiti utakmicu sa Marsejom. Sudija mi je objasnio da sam igrao loptu, ali da sam posle udario nogu protivnika. Nisam mogao ništa da mu kažem zbog mog lošeg engleskog“, jadao se Barinov čija Lokomotiva je ostala na dnu Grupe E bez pobede sa dva remija.
Sergej Milinković-Savić ušao je na teren u 59. minutu umesto Luisa Alberta i Lacio je tada dodatno dobio na sigurnosti, što se ogledalo u posedu lopte i broju stvorenih prilika.
Na kraju Barinov koji je išao na raport kod navijača podno tribine, nije mogao da izbegne pitanje novinara o čemu su pričali posle novog neuspeha u Evropi...
„Pitali su šta je sa timom? Zbog čega se niko ne bori, zašto nismo više pritisli Lacio. Razumem ih, pa sam prišao i popričao sa njima. Moramo da dobijemo bar jednu utakmicu, da prikažemo borbu kakva dolikuje Lokomotivi. To su i oni tražili i sve će proći“, zaključila je desetka Rusije Dmitri Barinov.
Detalj sa utakmice Nice i Marseja - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
SPORT
Incident za incidentom, a rešenja nema: „U pitanju je preživljavanje“ /video/
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
SPORT
Procureo snimak kako Ronaldo vređa saigrače – samo jedan mu se suprotstavio /video/
Stadion Brage - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
SPORT
Zvezda je upala u neočekivanu dramu – sve se lomi u „kamenolomu“, ali i u Bugarskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala