- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski biser dobio ogromnu nagradu za blistave partije – sada je Srbija na potezu! /foto, video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
Pratite nas
Talentovani štoper Stefan Bajčetić, sin bivšeg prvotimca Crvene zvezde Srđana Bajčetića, potpisao je profesionalni ugovor sa Liverpulom.
Posle Milana Laneta Jovanovića, Lazara Markovića i Marka Grujića, još jedan Srbin stiže u redove slavnog engleskog kluba.
Sedamnaestogodišnji Stefan Bajčetić stavio je paraf na prvi profesionalni ugovor i po svemu sudeći njegova dužina ne bi smela da iznosi preko tri godine, što nije objavljeno, ali je u pitanju nepisano pravilo zbog toga što je u pitanju tinejdžer.
Stefan je rođen u Vigu i fudbalski je prohodao u Selti, dok su Redsi za njegovo dovođenje još prošle zime izdvojili 250 hiljada evra.
Po dolasku na kultni Enfild sin nekadašnjeg veziste Crvene zvezde, Vojvodine, Selte, Brage, registrovan je za ekipu do 16 godina, posle čega je prekomandovan u omladinski tim gde je pokazao izuzetnu zrelost što je bila najbolja preporuka da se sa njim definitivno potpiše profesionalni ugovor.
Bajčetić junior je prošle nedelje igrao za Liverpul u ubedljivom trijumfu rezultatom 4:0 nad Portom u omladinskoj Ligi šampiona.
Ono što Srbiji ne ide u prilog jeste činjenica da Špancima ne promiče sve ono dobro što radi Stefan Bajčetić, te je on već debitovao za kadetsku selekciju, kasnije i za nacionalni tim za igrače uzrasta do 18 godina. Upisao je tri utakmice u dresu „crvene furije“, protiv Portugalije, Švajcarske i Francuske.
Podsetimo, talentovani defanzivac ima dvojni pasoš, osim španskog poseduje i srpski, ali je sva prilika da su ga Orlovi izgubili. Doduše, pošto nije debitovao za seniorski tim, možda FSS i uspe da ga privoli pod zastavu Srbije.
Srpski trener Slaviša Jokanović - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2021
SPORT
Šefildova dvostruka igra – Srbin to nije zaslužio!
Dijego Maradona, ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2021
SPORT
Glad je stvorila duh revolucije koji je jači i od smrti
FK Crvena zvezda – detalj sa utakmice protiv Vojvodine u Superligi Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2021
SPORT
„Raketa“ Ivanića dovela Zvezdu pred cilj, ali – sve se komplikuje zbog Brage!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala