- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Demokratski front o inicijativi za izbor nove vlade: Dobili smo podršku važnih političkih subjekata

© Nebojša PopovićKonferencija za medije Demokratskog fronta
Konferencija za medije Demokratskog fronta - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
Pratite nas
Demokratski front (DF) je saopštio da je njihova inicijativa za izbor nove crnogorske Vlade, na prvom zajedničkom sastanku, dobila podršku važnih političkih subjekata, a da su ostali članovi vladajuće koalicije današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima.
U saopštenju se ističe da su zadovoljni odgovorima koje su dobili od koalicionih partnera iz parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore.
Demokratski front se zahvaljuje partijama skupštinske većine zbog iskazane spremnosti na razgovor, a u narednim danima ćemo organizovati pojedinačne sastanke sa svim partnerima kako bi prije organizacije ponovnog zajedničkog sastanka mogli da se pojavimo sa cjelovitim, i vjerujemo usaglašenim rešenjem, a na osnovu onog što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji“, navode u saopštenju i dodaju:
„Ako smo svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavamo, onda treba da pođemo od činjenice da nas izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja“.
Iz DF-a poručuju da će, oslanjajući se na snažnu podršku koju im dali građani na izborima 30. avgusta prošle godine i ne želeći da iznevjere njihova očekivanja, uložiti maksimalne napore da nađu zajednički jezik i postignu sveobuhvatan dogovor na korist svih građana Crne Gore.
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2021
EKONOMIJA
Nezabilježen parlamentarni slučaj: Vlada bez ikakve podrške koju niko ne smije da sruši
Sastanak parlamentarne većine u Crenoj Gori  - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2021
REGION
Mandić: Mjesec dana za dogovor o novoj vladi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala