Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kon: Dobio sam obezbeđenje, a niko mi nije javio

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredrag Kon
Predrag Kon - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2021
Pratite nas
Nikada neću zaboraviti to što su demonstranti ispred moje zgrade uzvikivali To su zabludeli ljudi koji su naopakih doživljaja svega - rekao je dr Predrag Kon govoreći o pretnjama s društvenih mreža i dolasku ispred stana prošle nedelje. On je naglasio da je dobio obezbeđenje, s tim da mu niko nije javio, nego mu je porodica rekla da je ispred marica.
"Mimoišao sam se s njima. Da li bih izašao? Sve zavisi, ja moram da računam i na svoje zdravlje. Teško da bih se uzdržao da ne izađem, a još veća patnja bi to bila za moju porodicu. Mislim da je policija odradila svoj posao i ja im zahvaljujem. Odmah idemo u neku politizaciju, zašto neko nije uhapšen - nije to pitanje za mene. Nije ovo počelo od juče, nije od tog dana", rekao je dr Kon u emisiji "Persona non grata", pokazavši pretnje koje su mu upućene putem društvenih mreža.
Kon navodi i da se u medijima mesecima govori protiv Kriznog štaba, prenosi Blic.
"Uvek je dobra kritika, postavlja se tu pitanje načina i korišćenja određenih termina. I zašto se dešava ovaj krešendo ispred moje kuće i kuće profesora Tiodorovića. Postoji jedna fama – kontradiktorne izjave. Šta je kontradiktorno? Da li vi mislite da ja radim dobar posao? Ja sam svoj život predao, moje zdravstveno stanje je fragilno, ja sam sve dao što sam mogao, spreman sam da se žrtvujem", rekao je Kon.
Pročitajte još:
Protest u Beogradu protiv kovid propusnica - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2021
DRUŠTVO
Srbija da odbrani poredak: Opasan korak marginalnih „antifašista“ — u ime „ljudskih prava“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala