- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan će skupo koštati Stanojevićeva „čestitka“ /video/

© Sputnik / Radoje PantovićAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2021
Pratite nas
„Eksplodirao“ je Aleksandar Stanojević u Humskoj po završetku meča sa Gentom! Prvi poraz Partizana pred svojim navijačima posle 22 meseca prouzrokovao je bujicu emocija kod iskusnog stratega koji je imao šta da kaže sudiji Bobiju Mejdenu, a Škot mu je pokazao crveni karton, iako se Stanojević pravdao da je samo želeo da mu čestita!?
Partizan je u ozbiljnom problemu jer će u meč četvrtog kola sa Gentom u Belgiji biti lišen usluga one najvažnije karike – trenera Aleksandra Stanojevića.
Zbog crvenog kartona on neće moći da vodi ekipu koja je žestoko podbacila u Beogradu, prikazavši bezidejnu igru i verovatno najslabiju partiju ove sezone.
Jasno je i da će trener „parnog valjka“ biti kažnjen i novčano od Evropske kuće fudbala (UEFA) zbog nesportskog ponašanja po završetku susreta trećeg kola Lige konferencije.
Stanojević je na konferenciji za medije objasnio šta se dogodilo između njega i Škota.

„Dobio sam crveni karton. Bio je to nesporazum, prišao sam sudiji i čestitao na šta mi je on nešto rekao, odgovorio sam mu i dobio karton", kratko je poručio Stanojević o situaciji koja se dogodila nekoliko trenutaka po završetku susreta.

Ali nije Stanojević jedini koji je „zaratio“ sa Mejdenom. Jedan od iskusnijih fudbalera vicešampiona Srbije Lazar Marković, koji je utakmicu počeo sa kapitenskom trakom oko ruke, imao je štošta da kaže, zameri Škotu. Čak je u nekoliko navrata Marković dao sebi za pravo da podigne prst u pravcu glavnog arbitra i prava je sreća što i on nije dobio crveni, već samo žuti karton.
Ipak, šta se tačno dešavalo između Bobija Mejdena, Stanovića i Markovića, odnosno šta je Partizanovog trenera i kapitena nateralo da mu se obrate posle meča, znaju (bar za sada) samo oni.
Partizan je izgubio u svom hramu minimalnim rezultatom, gol odluke postigao je Kums u 59. minutu čime se Gent posle tri kola osamio na vrhu tabele Grupe B sa maksimalnih devet bodova.
Crno-beli su drugi sa šest, dok su Anortozis i Flora koji su remizirali u Nikoziji ostali na pozicijama tri i četiri sa po jednim osvojenim bodom.
FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
SPORT
Partizan kasno upalio motore – Gent odneo tri boda iz Humske
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
SPORT
Srbija izgubila od Portugalije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Detalj sa utakmice Mitjiland – Crvena zvezda u trećem kolu Lige Evrope - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
SPORT
Zvezda povela, pa se jedva spasla – bod za korak bliže evropskom proleću!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala