- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Miljenik „grobara“ odbrusio novinaru:„Molim vas, nemojte to da radite...“

© AFP 2023 / PHILIPPE DESMAZESŽofri Lovernj
Žofri Lovernj - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
Pratite nas
Žofri Lovernj, francuski košarkaš, oglasio se posle lažne informacije o njegovom odsustvu sa parketa i objasnio koliko će trajati njegov oporavak zbog povrede.
Nekadašnji košarkaš Partizana i jedan od miljenika navijača beogradskog kluba, Lovernj, povredio se na startu Evrolige na utakmici Žalgirisa protiv Zenita.
Nakon toga mediji su preneli informaciju da bi Lovernj mogao da propusti čitavu sezonu zbog operacije ramena, što je košarkaš demantovao kada je video objavu na Tviteru novinara Donatosa Urbonasa.
„U Žalgirisu postoji zabrinutost da bi Lovernj mogao da propusti ostatak sezone zbog povrede ramena“, napisao je novinar koji je priložio i ceo tekst o pomenutoj temi.
Francuz se nakon toga oglasio i demantovao novinara i glasine, jer kako je istakao na njegovom oporavku rade najbolji stručnjaci zbog čega će on na parket moći već kroz nešto više od mesec dana.
„Molim vas, nemojte deliti pogrešne informacije. Odsutan sam maksimalno četiri do osam nedelja (informacija dolazi od najvećeg stručnjaka u Evropi)“, poručio je košarkaš Žalgirisa.
Lovernj je rame povredio protiv Zenita, a Žalgiris je u velikom problemu kako zbog njegovog izostanka tako i zbog vezanih poraza.
Na tabeli Evrolige Žalgiris se nalazi na poslednjem mestu sa četiri poraza.
Svetski šampioni u basketu tri na tri: Marko Savić, Dušan Bulut, Dejan Majstorović i Stefan Stojačić - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
SPORT
Srbija preko Rusije do krova sveta – trojka Buluta u poslednjoj sekundi za titulu /video/
Džalil Okafor - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
SPORT
Italijan zapalio crno-beli fitilj, da li će bomba eksplodirati?
Danilo Anđušić - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
SPORT
Dobio je nadimak „novi šerif“, a za Sputnjik kaže: Sve je krenulo iz Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala