- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Brazilskom predsedniku zabranili da uđe na utakmicu jer nije vakcinisan /video/

© Sputnik / Ramilь Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaŽair Bolsonaro
Žair Bolsonaro - Sputnik Srbija, 1920, 11.10.2021
Pratite nas
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro nije mogao da uđe na fudbalsku utakmicu Santosa i Gremija jer nevakcinisanim navijačima nije dozvoljen ulazak na stadion.
Bolsonaro, koji je preležao koronu u julu prošle godine, insistirao je da uđe na meč jer ima, kako je rekao, „više antitela nego vakcinisani“, preneo je brazilski list Metropoles.
„Čemu kovid propusnica? Samo sam hteo da gledam utakmicu i rekli su mi da moram da budem vakcinisan, a imam više antitela nego oni“, rekao je Bolsonaro.
Bolsonaru se nešto slično dogodilo nedavno u Njujorku, gde je boravio tokom učešća na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. On je hteo da pojede picu u jednom restoranu, ali nije mogao da uđe jer nije imao dokaz o vakcinaciji, pa je picu jeo napolju.
Bolsonaro je poznat kao skeptik prema efikasnosti vakcina, ali je pred UN rekao da njegova vlada nije protiv vakcinacije, već bilo kakvih prinuda, kao što su kovid propusnice ili obavezna vakcinacija.
Žair Bolsonaro - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2021
SVET
Nevakcinisani predsednik s parčetom pice na ulici /foto/
Žair Bolsonaro - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2020
Predsednik Brazila: Korona bi mogla da bude biološko oružje
Predsednik Rusije Vladimir Putin tokom telefonskog razgovora sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom  - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2021
Putin i Bolsonaro razgovarali o ruskoj vakcini protiv kovida
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala