- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tadić posle nepravde: „Ne znam kako to nisu svirali“ /video/

© AP Photo / Darko VojinovicDušan Tadić u duelu sa Rafaleom Gereirom
Dušan Tadić u duelu sa Rafaleom Gereirom - Sputnik Srbija, 1920, 10.10.2021
Pratite nas
Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije istakao je nakon utakmice sa Luksemburgom da on i njegov tim nisu igrali na najboljem nivou, ali i da su oštećeni za penal.
Fudbaleri Srbije izvojevali su pobedu protiv Luksemburga zahvaljujući golu Dušana Vlahovića (1:0) , ali bilo je prostora i za veću prednost.
Kapiten Dušan Tadić na kraju prvog poluvremena imao je veliku šansu da donese Srbiji prednost, ali ga je sačekao Moris, golman Luksemburga i srušio ga.
Delovalo je da će biti dosuđen penal, međutim sudija nije svirao jedanaesterac i Srbija je ostala uskraćena za tu šansu.
Nakon meča, Tadić je istakao da smatra da je reprezentacija oštećena, ali i naglasio da su on i saigrači morali bolje da igraju.
„Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal", objasnio je Tadić.
Kapiten se posle Luksemburga okreće novom izazovu.
„Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalijom", rekao je Dušan Tadić.
Iako minimalnim rezultatom, Srbija je ostvarila važnu pobedu i trenutno je lider grupe A sa 14 bodova. Portugal ima bod, ali i utakmicu manje.
Dušan Vlahović gol Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2021
SPORT
Vlahović heroj blede Srbije u Luksemburgu
Dušan Tadić u duelu sa Rafaleom Gereirom - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2021
SPORT
Da li je Srbija žestoko pokradena? Tadić je dobio udarac... /video/
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 09.10.2021
SPORT
Pokušaj ubistva na fudbalskom terenu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala