Skandal u Australiji: Satanistički ritual se iznenada pojavio na televiziji /video/

© Foto : Facebook/Noosa Temple of Satan/PrintscreenSatanistički ritual u Australiji
Satanistički ritual u Australiji - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2021
Pratite nas
Australijska TV stanica Ej-Bi-Si greškom je emitovala isečak snimka sa satanističkog rituala tokom prikazivanja priloga o policiji.
Snimak incidenta u emisiji pojavio se i na zvaničnom Tviter nalogu Ej-Bi-Sijeve emisije „Medija voč“. Na snimku se vidi kako voditeljka Ivon Jong najavljuje prilog o predlogu da povređivanje policijskih pasa i konja postane krivično delo.
Pred sam kraj priloga, odjednom se pojavljuje isečak u kom se vide tri osobe koje sprovode satanistički ritual, govoreći „Hajl, Satana“, okružene pentagramom i osvetljenim obrnutim krstom.
Posle nekoliko sekundi, snimak se prekida, a kamera vraća na voditeljku, koja posle par sekundi ćutanja, nastavlja da vodi emisiju.
Nije jasno kako se snimak satanističkog rituala pojavio i da li se radi o delu nekog drugog priloga, pošto se iz Ej-Bi-Sija nisu oglašavali.
Pentagram, simbol satanizma - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2021
Pentagram pored krsta: Satanizam među priznatim religijama u Australiji /foto/
Na Tviter nalogu „Medija voča“ objavljeno je da se radi o delu lajv prenosa koji je na svom Fejsbuku objavila australijska satanistička grupa „Nusa hram Satane“.
Ova satanistička grupa iz australijske oblasti Nusa podnela je tužbu protiv departmana za školstvo oblasti Kvinslend kako bi satanistička veronauka bila uvrštena u škole.
Kako navode australijski mediji, satanisti iz Nuse, koje predvodi izvesni Robin Bristou, poznat i kao Brat Samael Demo-Gorgon, želi da „vlada ukine akt o religijskoj diskriminaciji i zameni ga aktom o ljudskim pravima“.
Nusa hram Satane retvitovao je ovaj klip, uz komentar da „Satana radi na misteriozne načine“, prenosi RT.
Američka zastava - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2021
Kuda ide Amerika: Od molitve bogu Asteka u školama do satanističkih patika /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala