Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Dončić besneo: Nadam se da ste srećni!

© AP Photo / Charlie NeibergallLuka Dončić
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2021
Pratite nas
Luka Dončić, košarkaški reprezentativac Slovenije, bio je jako nezadovoljan suđenjen u polufinalu Olimpijskih igara, te je posle meča u „miks zoni“ nekoliko puta ponovio da se nada da je FIBA srećna ishodom utakmice.
Slovenija je u polufinalu Igara poražena od Francuske 90:89, a utakmica je rešena blokadom Nikolasa Batuma u poslednjim sekundama utakmice.
Dončić je statistički odigrao sjajnu utakmicu, imao je čak 18 asistencija, 10 skokova i 16 poena, ali mučio se iz igre (5/18) i tokom meča nekoliko puta je razgovarao sa arbitrima o suđenju.
Jasno je bilo da je ljut kriterijumom, te je i novinarima posle utakmice rekao „FIBA se dogodila“ na pitanje koje bilo postavljeno slovenačkom centru Žigi Dimecu.
Litvanski novinar Marius Milašius pitao je Dimeca da prokomentariše četvrtu četvrtinu i šta se sve dogodilo u ovom periodu, a to je čuo Dončić i viknuo: FIBA se dogodila.
Milašius je preneo da je Dončić bio jako ljut, da je besneo u „miks zoni“ i da je više puta rekao da se nada da je FIBA srećna ovakvim ishodom – odnosno porazom Slovenije.
Sloveniju u nedelju protiv Australije očekuje meč za treće mesto, dok će se u velikom finalu sastati Francuska i Sjedinjene Američke Države.
Luka Dončić i Nikolas Batum – OI Tokio - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Luka i Slovenci kroz dramu poraženi od Francuza!
Amerika košarka - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
„Šamari“ su probudili zver – Amerikanci se prošetali do finala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala