Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Šok za Tijanu Bogdanović!

© Tanjug / AP Photo/Vincent ThianReprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović u borbi protiv Kineskinje Vu Đingju u četvrtfinalu Olimpijskog turnira u Riju.
Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović u borbi protiv Kineskinje Vu Đingju u četvrtfinalu Olimpijskog turnira u Riju. - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Pratite nas
Tijana Bogdanović, srpska reprezentativka u tekvondou, doživela je iznenađujući poraz u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama od Španjolke Adrijane Sereso Iglesijas rezultatom 12:4.
Osvajačica srebra na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju je važila za favorita, ali nije uspela da opravda tu ulogu.
Tijana nije dobro ušla u duel, u prvoj rundi nije zadala nijedan udarac rivalki, a ona je u naredne dve imala bolji ritam.
Ipak, takmičenje za Tijanu nije gotovo, ukoliko Iglesijas stigne do finala srpska takmičarka bi kroz repasaž mogla da stigne do prilike da se bori za bronzu.
Nažalost, kraj je za Milicu Nikolić, džudistkinju Srbije koja je dobro započela takmičenje pobedom nad Širinom Bukli, ali je u osmini finala poražena od Ukrajinke Darije Bilodid.
Finale takmičenja u streljaštvu neće videti Andrea Arsović i Sanja Vukašinović, koje su u konkurenciji 50 takmičarki, u kategoriji vazdušna puška, bile 29. i 44.
Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Terzić za Sputnjik: Nekada pomislim – čime smo to zaslužili
Ruski sportisti pod zastavom Olimpijskog komiteta na otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Podkast
Ko je „zaštićeni svedok“ ruskog dopinga? /video/
Dušan Domović Bulut - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
„Mislio sam da ovaj dan neću dočekati...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala