Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

„Mislio sam da ovaj dan neću dočekati...“

© AFP 2023 / LOIC VENANCEDušan Domović Bulut
Dušan Domović Bulut - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Pratite nas
Reprezentativac Srbije u basketu Dušan Domović Bulut, oglasio se nekoliko sati pred početak Olimpijskih igara i prvog meča sa Kinom (5 ujutru po srednjeevropskom vremenu), poručivši da je uzbuđen i ponosan.
„Danas je ogroman dan. Dan za koji možda nikada nisam ni pomislio da ću ga dočekati. Šetajući sa muškarcima i ženama iz moje zemlje, rame uz rame sa najvećim sportistima sveta. Sada smo među tom listom. Kakva čast“, napisao je na društvenim mrežama Bulut.
Reprezentacija Srbije prvi meč u Tokiju igra u subotu protiv Kine od 5 ujutru, dok je meč drugog kola grupne faze basketa 3h3 sa Holandijom takođe u subotu, samo od 8.25.
Reprezentacija će igrati u istim terminima u nedelju i ponedeljak, a u grupi su još selekcije: Belgije, Rusije, Poljske, Japana i Letonije.
Reprezentaciju Srbije 3h3 u basketu čine Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić, selektor reprezentacije je Goran Vojkić.
Jovana oduševila na debiju Srbije u Tokiju!
Rusija je uvek Rusija – čak i kada joj to zabrane /foto/
„Srbijo, gde je Novak?“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala