Zvezda naciljala NBA pojačanje, Italijani ponovo „ukrali“ centra Partizanu /video/

© Foto : ABA liga / Crvena zvezda mts / Đorđe KostićKK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Košarkaški klub Partizan ostao je i bez drugog pojačanja na centarskoj poziciji, dok je Crvena zvezda na pragu dovođenja pojačanja iz NBA lige.
Specijalizovani košarkaški portali su nedavno preneli da je Partizan zainteresovan za nekadašnjeg šampiona Evrope Ekpea Juda, ali je on nedugo zatim prešao u redove Virtusa iz Bolonje.
Nakon toga je navedeno da je Željko Obradović naciljao Francuza Mamadua Žaitea, ali se i u taj posao umešao italijanski klub.
Virtus, koji je donedavno vodio Aleksandar Đorđević, objavio je da je potpisao ugovor sa Žaiteom, pa će ih on naredne sezone predstavljati u domaćem šampionatu i Evrokupu.
Partizan će morati da pronađe drugo rešenje na poziciji „petice“, a trenutno nije poznato o kome Obradović, sportski direktor Zoran Savić i skauting služba kluba razmišljaju.
Sa druge strane, Crvena zvezda bi mogla da dovede NBA pojačanje u vidu beka Džeroma Robinsona.
Kako prenosi specijalizovani „Jurohups“, crveno-beli su ozbiljno zainteresovani za usluge Robinsona, koji je prethodne sezone nastupao za Vašington Vizardse.
Dvadesetčetvorogodišnji bek je u Vašingtonu bio do aprila ove godine, kada je dobio otkaz, a za to vreme je došao do proseka od 4,9 poena i 2,2 skokova igrajući 18 minuta po utakmici.
Momak koji je izašao sa NBA drafta 2018. godine je nastupao i za Los Anđeles Kliperse, a potencijalni dolazak u Zvezdu bi mu bio prvi angažman u Evropi.
Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana je od zvučnijih pojačanja već doveo Erona Vajta, Nikolu Ivanovića i Nikolu Kalinića.
Igor Kokoškov tokom meča Fenerbahče – CSKA u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Potres u Turskoj zbog Srbina i Amerike: „Procenjujemo...“
Kanadski košarkaš Kevin Pengos - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Amerika je najveći problem – Partizan sprema novu „bombu“?!
Bivši američki predsednik Donald Tramp - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Ko je cenzurisao Trampa? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala