Potres u Turskoj zbog Srbina i Amerike: „Procenjujemo...“

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaIgor Kokoškov tokom meča Fenerbahče – CSKA u Moskvi
Igor Kokoškov tokom meča Fenerbahče – CSKA u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Igor Kokoškov, aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener turskog Fenerbahčea i dalje je glavna tema u Turskoj, gde se spekuliše o tome da bi mogao da napusti redove tamošnjeg kluba.
Kokoškov je prethodnih dana pominjan kao povratnik u Ameriku, gde je radio gotovo dve decenije pre nego što je prošle godine stigao u Fenerbahče.
Kako je ranije preneto, Dalas Meveriksi žele da ga angažuju kao pomoćnika prvom treneru Džejsonu Kidu, pre svega zbog toga što je sa prvom zvezdom ekipe, Lukom Dončićem, sarađivao u reprezentaciji Slovenije.
Igor Kokoškov, srpski košarkaški trener - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2021
Kokoškov: Nisam znao šta je sa Vasom, Bobanu nije išlo
Saga traje već nekoliko dana, a zbog svega se oglasio i funkcioner Fenerbahčea Sertač Komsuolu.
„Naš jedini prioritet je da sačuvamo interese kluba. Svi koraci će biti u skladu sa time. Trenutno procenjujemo situaciju i uskoro će biti objavljena dalja objašnjenja“, istakao je Komsuolu.
Kokoškov je pod ugovorom sa Fenerbačheom, treba očekivati da Dalas plati obeštećenje ukoliko se dogovori sa njim, a u tom slučaju je izvesno i da će srpski trener napustiti kormilo reprezentacije Srbije.
Kako je Sputnjik sport ranije objavio, Košarkaški savez Srbije je na putu da završi saradnju sa Kokoškovim i ideja je da od sada na selektorskom mestu bude stručnjak kome će to biti jedini angažman.
KSS je, prema našim saznanjima, već obavio inicijalne razgovore sa Svetislavom Pešićem, legendarnim trenerom.
Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov na Evropskom prvenstvu 2017. koje je osvojio sa reprezentacijom Slovenije - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2021
Amerikanci „kradu“ iz Srbije – zbog Luke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala