Gore ne može – sukob roditelja posle šoka za Francuze

© AFP 2023 / FRANCK FIFEVeronika Rabio
Veronika Rabio - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2021
Pratite nas
Francuska fudbalska reprezentacija je doživela šokantan poraz u osmini finala Evropskog prvenstva, a nesuglasice nastale na terenu produžene su i na „privatni plan“ jer su u sukob ušli roditelji fudbalera.
Francuski reprezentativac Kilijan Mbape nakom promašaja u produžecima - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2021
Perina rabona: Opelo za „grupu smrti“
Majka Adrijena Rabioa, defanzivnog veziste Francuske, Veronika, negodovala je zbog statusa svog sina i uputila komentare na račun porodica dve najveće zvezde francuskog tima – Kilijana Mbapea i Pola Pogbe.
Veronika je okrivila Pogbu za gubitak lopte u akciji koja je vodila ka izjednačujućem golu Švajcarske, posle čega se otišlo u produžetke, a potom i u penale.
Ona je, takođe, uputila komentar ocu Mbapea, navodeći da bi on morao da nauči sina ponašanju, odnosno da utiče na to da mlada zvezda smanji nivo arogancije.
Mbape je promašio ključni penal u seriji, a Veronika Rabio je u dvadesetominutnom izlaganju uputila niz loših reči prema Mbapeu, na šta su reagovale porodice Pogba i Mbape.
Sve se događalo u loži na stadionu, tokom utakmice, a mediji podsećaju da je gospođa Rabio bila i u konfliktu sa čelnicima Pari Sen Žermena, pre nego što je njen sin prešao u Juventus.
► Hrvatski trener: Slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku
► Ko je Švajcarac koji je stekao slavu preko noći zbog neprocenjive reakcije? /foto, video/
► Englezi nisu dobrodošli u Večni grad
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala