Zvezda preskočila Zlatibor i zakazala dvoboj sa Čačanima

© Foto : Foto: KK Crvena zvezdaCrvena zvezda košarka
Crvena zvezda košarka - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2021
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde su u dva dana bez problema izašli na kraj sa Zlatiborom u četvrtfinalu plej-ofa Superlige Srbije. U drugom meču crveno-beli su kao gosti takođe bili ubedljivi, pobedivši rezultatom 91:68, te će im rival u polufinalu biti Borac iz Čačka.
Nikola Jokić i Entoni Dejvis - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2021
Imao je „idiotske argumente“, ali je priznao: Niko kao Jokić /video/
Drugoj utakmici Zvezde i Zlatibora u samo dva dana, prethodila je bakljada „Delija“ na planinskoj lepotici u čast osvajanja titule ABA lige pobedom u finalu nad timom Budućnosti.
Četa Dejana Radonjića koja dominira Jadranom, praktično nema vremena za predah zbog zgusnutog rasporeda. Ipak, ni to ne predstavlja problem da Davidovac, Lazić i drugovi dele lekcije ostalim rivalima.
​Od samog starta utakmice na Zlatiboru, crveno-beli koji su prvi meč igrali u kombinovanom sastavu što im dozvoljava jak roster, kontrolisali su tok meča.
Prvu četvrtinu rešili su u svoju korist rezultatom 21:13. Nije Zvezda dopuštala sebi bilo kakvo opuštanje protiv relativno slabijeg rivala, već je nastavila u istom ritmu, pa joj je pripala i druga četvrtina rezultatski - 26:19.
Do kraja susreta su izabranici Dejana Radonjića dodatno povećali razliku, te je na kraju susret na Zlatiboru okončan rezultatom 91:68. Najefikasniji u taboru crveno-belih bili su Ognjen Dobrić koji je postigao 21 poen, Kuzmić ga je pratio sa 16.
S druge strane, u redovima Zlatibora bolji od ostalih bio je Kutlešić sa 14 poena, dok je Čabrilo dodao jedan manje. Crvena zvezda u polufinalu plej-ofa Superlige igra protiv Borca iz Čačka. 
► Kokoškov je izabrao tim za Srbiju, ali šta je plan za Tursku?
► Zvezda ne zna za umor – Zlatibor pao već u prvoj četvrtini
► Amerikanci ne mogu da prestanu – novi incident, novo hapšenje /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala