Novi cirkus uz ironičan aplauz u srpskom fudbalu /video/

CC0 / Unsplash / Fudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2021
Pratite nas
Ne može bez skandala i uvreda u srpskom fudbalu, kako u elitnom rangu, tako i u onim nižim. Utakmice pretposlednjeg kola Srpske lige Istok donele su velika uzbuđenja, a sudije koje su delile pravdu na meču u Paraćinu između Jedinstva i Budućnosti iz Popovca, našle su se na udaru gostujućeg tima.
Varvari Budućnost - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Pevali Srbiji, vređali Albance i naterali Mila da se oglasi
I dok su fudbaleri Budućnosti i stručni štab tima iz Popovca ironično aplaudirali ka arbitrima posle minimalnog poraza, neki od najverovatnije navijača koji je sve to snimao telefonom, konstantno je vređao arbitre ne birajući reči.
Niz uvreda je izrečen, pozivane su sudije da prođu bliže ako smeju, ali se to naravno nije dogodilo, što se može videti na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.
Budućnost je pretrpela minimalan poraz u Paraćinu i matematički je ostala bez prve pozicije u Srpskoj ligi Istok, a sudeći prema komentarima na Tviteru, na terenu se odvijao svojevrsni cirkus i ekipa iz Popovca je brutalno pokradena od strane „ljudi u crnom“.
​S obzirom na to da je Timok kao domaćin pobedio Dunav takođe rezultatom 1:0, Timok je učvrstio lidersku poziciju i ima 83 boda, dok je Budućnost druga sa četiri boda zaostatka, kolo pre kraja.
Tim iz Zaječara će na taj naćin igrati baraž za popunu dva mesta u Prvoj ligi Srbije, dok je Budućnost ostala bez te mogućnosti, što je očekivano teško palo fudbalerima, stručnom štabu, kao i navijačima, koji su za takav epilog okrivili sudije. 
► Gazde bi trebalo da uče od proteranog Rusa
► Mitrović o sudbonosnoj utakmici Srbije: Pravu žal ću tek osetiti /video/
► Otvoreno pismo produbilo haos u uzdrmanom velikanu: „Zaboravili su na sve što smo uradili!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala