Krizni štab jasan: Bez navijača u finalu Kupa

© AFP 2023 / PEDJA MILOSAVLJEVICSlika sa večitog derbija iz 2017. godine
Slika sa večitog derbija iz 2017. godine - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2021
Pratite nas
Zoran Gojković, član Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, nije optimističan povodom prisustva publike u finalu Kupa između Crvene zvezde i Partizana i u borbi za trofej u ABA ligi između Zvezde i Budućnosti.
Krizni štab odlučio je da popusti mere, ali na pitanje novinara u vezi sportskih događaja, Zoran Gojković dao je veoma oprezan odgovor iz kog se zaključuje da publici neće biti dozvoljeno da prisustvuju manifestacijama u narednih nekoliko meseci.
Krizni štab - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2021
Krizni štab odlučio: Popuštanje mera
Pokrajinski sektratar istakao je da veoma važno ući u epidemiološku situaciju u kojoj će se izbeći novi eksplozivan rast zaraženih.
„Potrebno je isključivo da uđemo u takvu epidemiološku situaciju da nemamo mogućnost za novi eksplozivan rast. A to će se desiti ako budemo održali ovaj vid vakcinacije. Ako nastavimo takvim tempom, ući ćemo u situaciju nakon šest nedelja od današnjeg dana da možemo da govorimo da smo jednom nogom izašli iz loše epidemiološke situacije, a to nas vraća u normalne tokove koje smo imali pre epidemije. Uslov za sve ovo je, naglašavam vakcinacija“, kazao je Gojković.
Iz ovoga se zaključuje da na utakmicama Zvezde i Budućnosti u finalu ABA lige neće biti navijača, a velika je verovatnoća da će se i finale Kupa između „večitih“ rivala odigrati bez publike.
Finale Kupa na programu je 25. maja na stadionu „Rajko Mitić“.
Rusi su želeli da mu vide leđa, a Srbin ih je ućutkao trofejom koji je posvetio preminulom ocu
Kakvu igru igra Piksi sa Brazilcem?
Slovenac se ne plaši pretnji – UEFA krenula u proces isključenja „odmetnika“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala