Pretnje Đokoviću u Rimu: „On mi je prijatelj, ali...“

© REUTERS / ERIC GAILLARDŠpanski teniser Alehandro Davidovič Fokina
Španski teniser Alehandro Davidovič Fokina - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2021
Pratite nas
Španski teniser ruskog porekla Alehandro Davidovič Fokina je govorio o Novaku Đokoviću pred njihov naredni duel, u osmini finala Mastersa u Rimu, usput mu sportski zapretivši.
Davidovič Fokina dobro poznaje Đokovića, pošto je sa njim neretko trenirao u Marbelji, gde srpski teniser voli da provodi vreme.
„Smatram da mi je prijatelj jer smo često trenirali zajedno, ali neće me iznenaditi – jer znam kako igra i kako razmišlja“, rekao je Davidovič Fokina pred meč.
Srbin i Davidovič Fokina će se prvi put sastati u međusobnim susretima na ATP turu, a Španac veruje da ima pravo da mu, između redova, uputi sportske pretnje pred meč.
„Pričao mi je mnogo toga o tome kako je uspevao da pobedi Rodžera i Rafu u nekim čuvenim mečevima. Mislim da ću biti manje nervozan nego što se očekuje u jednom ovakvom meču“, dodao je dvadesetjednogodišnjak kojem su roditelji Rusi.
Novak žrtva još jedne nepravde, ali – to nije najveća sramota
Za kraj, Alehandro dodaje da zna šta je potrebno da uradi kako bi se dostojno suprotstavio najboljem teniseru planete.
„Moram da igram svoju igru, da budem agresivan i da igram strastveno, ali i da imam jasne namere i da budem izuzetno konstantan“, podvukao je Davidovič Fokina.
Okršaj Novaka i Alehandra na programu je od 10 časova (tekstualni prenos na Sputnjiku), a bolji iz tog duela igraće sa pobednikom okršaja Matea Beretinija i Stefanosa Cicipasa.
​► Srbija će ponovo postaviti standarde svetu – Đoković za Sputnjik otkrio detalje /foto, video/
Nemci su saznali kako je izgledao život jedne devojčice iz Srbije pod NATO bombama
Rus je dostigao vrhunac „ludila“: „Izbaci me, molim te!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala