„Četiri godine sam nesrećan, u Zvezdu bih došao zbog navijača“

© AP Photo / Martin MeissnerAleksandar Dragović
Aleksandar Dragović - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2021
Pratite nas
Aleksandar Dragović, austrijski reprezentativac srpskog porekla, konačno se oglasio posle niza spekulacija o tome da bi u narednom periodu mogao da ponese dres beogradske Crvene zvezde.
Nemanja Radonjić i Zlatko Junuzović u okršaju na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Salcburg u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Zvezda neće „mačke u džaku“, sezona je trošenja na domaće
Tokom prethodnih nedelja je centralni defanzivac bio jedna od glavnih tema u srpskoj javnosti, a čak su se pojavile i informacije da je on dogovorio nastavak karijere u srpskom šampionu.
Ipak, to zasad nije tačno.
Dragović je pod ugovorom sa Bajerom iz Leverkuzena do kraja sezone, a za austrijski Kurir je govorio o svojoj budućnosti, ali se vratio i u prošlost.
„Već četiri godine ne igram konstantno, četiri godine sam nesrećan“, rekao je Dragović.
U nemačkoj i austrijskoj javnosti se povela diskusija oko toga da li je moguće da je stameni defanzivac spreman da zameni nemačku Bundesligu za srpsku Superligu.
Rade Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2021
„Kao čovek koji voli Srbiju – tužan sam“ /video/
„Mogu da pričaju svašta o toj ligi, slobodno, ali oni nemaju ideju o tome kroz šta sam sve prošao u prethodnim godinama, koliko često sam bio ljut, razočaran, nezadovoljan...“
Dragović je naveo da mu je želja da se u narednom periodu izbori da što više vremena provede na terenu i potvrdio je da je Crvena zvezda jedna od opcija.
„Uvek mi je bio san da zaigram za Zvezdu zbog njenih fanatičnih navijača“, naveo je Dragović.
Cilj mu je, kako je istakao, da svoj status reši pre Evropskog prvenstva.
„Tamo želim da budem fokusiran na prave stvari, a imam i cilj da zaigram za Austriju ponovo. Imam 30 godina, kada vidim da Zlatan Ibrahimović igra sa 39, mogu da kažem da ću igrati dok me god noge budu nosile“, zaključio je Dragović.
► Pola čovek, pola Liga Evrope – Emeri!
► Tresla se gora – rodila se nada za „Kralja“!
► Slovenca su Rus i Britanci podigli iz pepela, a on sada – preti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala