„Kao čovek koji voli Srbiju – tužan sam“ /video/

© SputnikRade Bogdanović
Rade Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2021
Pratite nas
Bivši fudbaler Rade Bogdanović besan je zbog svega što se u poslednjim kolima dešava u Superligi Srbije, za koju je rekao da je najtužnija i najružnija liga na svetu.
Bogdanović, nekadašnji napadač Atletiko Madrida i Verdera, poznat po britkom jeziku, bio je stručni konsultant na RTS povodom polufinalnih utakmica Lige Evrope između Arsenala i Viljareala i Rome i Mančester junajteda, a njegove iskrene izjave su po običaju, izazvale veliku pažnju javnosti.
Aleksandar Čeferin i Slaviša Kokeza - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Slučaj „UEFA“ – pogledaj pod „Kokeza“
U poslednjih nekoliko kola klubovi iz „donjeg doma“ koji su čitave sezone kuburili s formom i beležili loše rezultate, naprasno su počeli da deluju moćno na terenu poput Mančester sitija, Čelsija, Barselone i Bajerna, što je s punim pravom dovelo u pitanje regularnost takmičenja.
Svoj oštar sud o Superligi spontano je dao Rade Bogdanović.
„Iskreno, meni ovo sve izgleda jako tužno. Kao građanin Srbije i kao bivši fudbaler, osećam se jako tužno. Jedna od najtužnijih i najružnijih liga na zemaljskoj kugli", počeo je izlaganje na Javnom servisu Bogdanović i nastavio.
„Toliko su se osilile te bitange, te...“, ponele su emocije Bogdanovića, a usledio je kratak prekid voditeljke, koja je htela da ga vrati na temu Lige Evrope i polufinalnih mečeva, aktraktivnog i regularnog fudbala.
Ipak, Bogdanović nije mogao da ne dovrši započeto, jer je taj osećaj, taj bes, bio jači od njega u tom trenutku.
„Zašto da ne pričamo, izvinjavam se svima koji su čili za reč bitanga, ali drugačije nazvati ljude koji učestvuju u ovom sramnom prvenstvu je blaga reč. Neće biti ništa bolje ukoliko se ne umeša izvršna i zakonodavna vlast“, završio je izlaganje Rade Bogdanović povodom cirkusa zvanog Superliga.
► Radonjić raspametio Nemce – gol i asistencija /video/
► Kristijano Ronaldo se uključio u borbu za Gavrilov život!
► Zvezda neće „mačke u džaku“, sezona je trošenja na domaće
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala