Zvezdin Amerikanac odbio unosan ugovor od Makabija

© Foto : Foto: KSS/N.ParaušićDžordan Lojd
Džordan Lojd - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2021
Pratite nas
Džordan Lojd, košarkaš Crvene zvezde, imao je ponudu na stolu od Makabija iz Tel Aviva i odlučio je da je odbije, prenosi izraelski novinar Roi Kohen.

Crveno-beli savladali su „Ponos Izraela“, a ugledni izraelski novinar preneo je da su čelni ljudi Makabija kontaktirali Lojda malo pre utakmice i da su mu ponudili ugovor od 650.000 evra za sledeću sezonu.

Iz Tel Aviva želeli su da urade sličan posao kao sa Majkom Cirbesom i Kvinsijem Milerom, kada su u toku sezone dogovorili njihove prelaske iz Zvezde u Makabi, međutim, ovoga puta nisu uspeli.

Lojd igra najbolju sezonu u karijeri, lider je crveno-belih i ima ugovor do kraja sezone kada će odlučivati gde će nastaviti karijeru.

Klub sa Malog Kalemegdana uspeo je da ga nagovori da pređe iz Valensije u Beograd, te posle ovako dobre sezone male su šanse da će ga zadržati.

Džordan Lojd, Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2021
Real u Zvezdi našao naslednika legendarnog Amerikanca

Ranije u toku godine španski mediji pisali su da Real Madrid vidi Lojda kao idealnu zamenu za legendarnog Džejsija Kerola koji će po svemu sudeći napustiti „kraljevski klub“ posle deset godina.

Kerol ovog meseca puni 38 godina, a kako Real nije uspeo da sa Klemenom Prepeličem dobije zamenu, sada su se okrenuli prema Lojdu.

Vidimo da je interesovanje za bivšeg košarkaša Toronto Reptorsa veoma veliko, te će biti zanimljivo ispratiti šta će odlučiti na kraju takmičarske godine.

Lojd je ove sezone odigrao 27 utakmica u Evroligi i prosečno beleži 17,4 poena, 3,5 skokova i 3,3 asistencije, uz 1,2 ukradene lopte po meču i 16,7 indeksnih poena u proseku.

Real u Zvezdi našao naslednika legendarnog Amerikanca

Zvezda se osvetila „Ponosu Izraela“!

Srbi i dalje u vrhu svetskog basketa: „Cilj nam je da budemo najbolji“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala