Mitrović i Fulam produžili agoniju Liverpula /video/

© REUTERS / PHIL NOBLEFulam
Fulam - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2021
Pratite nas
Ne nazire se kraja hororu Liverpula! Tim sa Enfilda, i dalje šampion Engleske, izgubio je u 27. kolu Premijer lige od Fulama minimalnim rezultatom. Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ušao je u igru u 85. minutu, pri vođstvu "kolibara" golom Marija Lemine.

Liverpul pod trenerskom palicom Jirgena Klopa odavno ne liči na sebe. Nestvaran je podatak da ekipa u 2021. godini nije zabeležila pobedu na svom terenu, te da je na sedam utakmica na  Enfildu upisala čak šest uzastopnih poraza, i postigla samo jedan gol i to iz penala!?

​Agonija, horor, "crvenih". Tim koji je u prethodne dve sezone pokorio Evropu i osvojio titulu prvaka Engleske koju je čekao 20 godina, sada šamara ko stigne u Premijer ligi.

Fulam, čije boje brani srpski golgeter Aleksandar Mitrović, koji iza sebe ima lošu sezonu, nalazi se na 18. poziciji na tabeli, i uspeo je da nokautira Liverpul, koji je trenutno na nedopustivom sedmom mestu sa 43 osvojena boda, dok lider Mančester siti ima utakmicu manje i čak 22 poena prednosti.
Predrag Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2021
Mijatović za Sputnjik: Piksi je lider, ali ne očekujte odmah „evropski Brazil“

Salah, Mane i ostale skupo plaćene zvezde nisu uspele da matiraju Areolu, dok je Mitrović ušao u 85. minutu umesto Kavaleira i uspeo je da zaradi žuti karton u 96. minutu.

Trenutak odluke dogodio se u samom finišu prvog dela susreta kada je Mario Lemina matirao Alisona za velika i pomalo neočekivana tri boda tima iz Londona.

Posrnula četa nemačkog stručnjaka Jirgena Klopa sada zaostaje četiri boda za mestom koje vodi naredne sezone u Ligu šampiona, pa pod hitno moraju da podignu formu ukoliko naredne sezone ne žele da završi u Ligi Evrope. 

► Rendžers je vratio titulu posle 10 godina, a za sve je „kriva“ legenda Liverpula

► Kako je srpski fudbaler pomogao štampanje knjige Gvozdeni puk

► Britanci su napravili veliku pometnju u koju je uvučena i Srbija

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala