Popović: Makron mi je preneo poruku za Vučića

© Foto : Kabinet ministra za inovacije i tehnoloski razvojSrpski ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Francuske Emanuel Makron na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu 2018.
Srpski ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Francuske Emanuel Makron na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović razgovarao je na marginama Ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, koji je, navodi, odmah na početku razgovora zamolio ministra da prenese najsrdačnije pozdrave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Ruski predsednik Vladimir Putin na peterburškom međunarodnom ekonomskom forumu 2018 - Sputnik Srbija
Putin ukazao na najveći paradoks savremenog sveta (video)

Makron je naveo da je ono što Vučić radi izvanredno kako za Srbiju tako i za celu Evropu. 

Popović kaže i da je Makron oduševljen politikom koju srpski predsednik sprovodi. 

„Predsednik Francuske poručio mi je da prenesem predsedniku Vučiću da on radi sve da bi se njihov susret dogodio u najskorije vreme u Parizu“, rekao je Popović za Tanjug.

Kako kaže, Makron je naveo da je u planu da sa predsednikom Vučićem razgovara o svim temama od interesa za Srbiju i Evropu.

Makron je, takođe, preneo najsrdačnije pozdrave svim građanima Srbije, kaže Popović. 

Ministar Popović nalazi se na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, gde se sastao sa novim ministrima u ruskoj vladi, predstavnicima privrede i biznisa.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala