Tramp uzvraća udarac: Bil Klinton je silovatelj (video)

© Twitter: madamyezBil i Hilari Klinton na venčanju Donalda i Melanije Tramp.
Bil i Hilari Klinton na venčanju Donalda i Melanije Tramp. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bez sumnje, republikanski kandidat za predsednika Sjedinjenih Država Donald Tramp povratio je kontrolu i u „tviter-kampanji“ počeo da sprovodi politiku „spržene zemlje“ otkrivajući američkoj javnosti zločine i nepočinstva celog američkog establišmenta.

Samo nekoliko sati uoči drugog kruga predsedničke debate u nedelju, koju je obeležila bombastična uvertira Si-En-Ena prema kojoj je Donald Tramp „seksualni napasnik“ i „predator“, republikanski kandidat je pokušao da dokaže šta je realnost „seksualnog nasilja“ i „zastrašivanja“ tako što je retvitovao snimak Huanite Broderik koja smatra da je bila žrtva brutalnog silovanja od strane Bila Klintona.

​U intervjuu kontroverznim Breibart vestima, Broderikova je do detalja pričala o strahu koji je imala za vreme dok je Bil Klinton bio predsednik nakon užasnog seksualnog zlostavljanja kojeg je preživela i pretnjama Hilari Klinton kako bi je ućutkala.

„Zgrabio me je ponovo veoma jako i počeo da grize vrh moje usne. To je bilo veoma bolno. Kad me je ponovo odgurnuo na krevet pomislila sam da će mi odgristi deo usne“, rekla je između ostalog Broderikova.

Hilari Klinton i Donald Tramp - Sputnik Srbija
Klintonova — Tramp: Razmenjene teške optužbe

„To se mora zaustaviti“, rekla je ona u trenutku kad je briznula u plač. „To je još uvek jako bolno. I dalje se plašim, posebno ako ona (Hilari Klinton) postane predsednica. To je zastrašujuće“.

„Bila sam kompletno odevena, nosila sam suknju i bluzu. Pocepao je struk moje suknje, zatim i čarape i silovao me je. To je bilo vrlo podlo“, ispričala je uplakana Broderikova. „Bila sam prikovana… Nisam znala šta da radim. Imala sam samo 35 godina u to vreme. I bilo je grozno. Samo sam želela da se to što pre završi i da on ode“.

Žrtva navodnog silovanja dodala je da je Bil Klinton „jako dugo silovao, a onda je to uradio ponovo“. „Mislila sam da će me posle toga ostaviti na miru, a onda me je silovao ponovo“.

Kandidat Republikanske partije Donald Tramp i kandidat demokrata Hilari Klinton - Sputnik Srbija
U raljama grehova — američka predizborna arena

Nakon napada, Klinton je stavio svoje sunčane naočare, krenuo ka vratima i rekao joj, dok je ona plakala na krevetu, da „stavi malo leda na usnu“.

Medijski stručnjaci smatraju da Trampova kampanja dovođenja Bila Klintona u vezu sa nasiljem nad ženama ne bi trebalo da dovede u vezu Hilari Klinton sa tim nedelima za koja ona nije odgovorna, međutim, deo vodećih novinara, uključujući i Glena Grinvalda, smatra da bi trebalo rasvetliti njenu ulogu u ućutkivanju žrtava.

Najmanje još četiri žene optužile su Bila Klintona za seksualno nasilje i silovanje, što je daleko opasnije od Trampovih neprimerenih seksističkih izjava, a kandidat republikanaca ukazuje da se takvo ponašanje bivšeg predsednika SAD nije desilo samo jednom i da je verovatno njegova supruga bila upoznata sa tim.

Dve žene, Broderikova i Ketrin Vili, tvrde da Hilari Klinton ne samo da je znala za napade u to vreme već im je i pretila fizičkim nasiljem ako otkriju šta im se desilo.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala