- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

„Imam loš predosećaj“: Mask odreagovao na izjavu Putina o ratu Rusije i NATO

© AP Photo / Kirsty WigglesworthIlon Mask
Ilon Mask - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2024
Pratite nas
Američki preduzetnik Ilon Mask izrazio je zabrinutost zbog izjave ruskog predsednika Vladimira Putina o direktnom učešću Zapada u sukobu u Ukrajini.
Milijarder je odreagovao na objavu na društvenoj mreži „Iks“ u kojoj je jedan korisnik objavio deo Putinove izjave u kojoj ruski lider navodi da zemlje NATO razmatraju mogućnost da učestvuje u sukobu u Ukrajini. Korisnik „Iksa“ je napisao da će predsednik SAD Džozef Bajden i potpredsednica Kamala Haris ovog vikenda „pokrenuti treći svetski rat“ i odobriti napade Kijeva u dubinu ruske teritorije.
„Imam loš predosećaj u vezi ovoga“, prokomentarisao je Mask.
Tehnološki preduzetnik Kim Dotkom složio se sa mišljenjem Maska.
Prethodno, Putin je saopštio da će upotreba zapadnog oružja dugog dometa protiv Rusije značiti direktno učešće zemalja NATO-a u konfliktu u Ukrajini. Kako je saopštio Kremlj, izjava ruskog predsednika kristalno je jasna i nedvosmisleno je stigla do onih kojima je namenjena.
Velika Britanija i SAD neće danas, tokom susreta predsednika Amerike i britanskog premijera, dati dozvolu Ukrajini da koristi zapadno oružje velikog dometa za napade na ciljeve na teritoriji Rusije, javlja Aj-Ti-Vi.
Takođe, nemački ministar odbrane Boris Pistorijus rekao je da države članice EU same treba da odlučuju o tome da li će dozvoliti Ukrajini da koristi njihovo oružje velikog dometa za napade na Rusiju.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2024
RUSIJA
Kremlj o napadima zapadnim oružjem na Rusiju: Putinova poruka stigla do onih kojima je namenjena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala