- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski div uputio krupne reči Pešiću: „Selektore, hvala što ste me ućutkali“

© Sputnik / Lola ĐorđevićSelektor Svetislav Pešić
Selektor Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
Pratite nas
Prilično iznenađujuća vest da Svetislav Pešić više nije selektor Srbije i dalje je tema broj jedan u košarkašim krugovima. S tim u vezi oglasio se bivši reprezentativac i gorostas Ratko Varda, koji se javno zahvalio Pešiću na svemu što je učinio za naciju.
On je to učinio na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivan. Ratko Varda je očigledno bio jedan od onih koji su bili skeptični kada je Pešić preuzeo Srbiju, sa kojom je uspeo da osvoji srebrnu medalju na Mundobasketu u Manili prošle godine, dok je ove u Parizu osvojio bronzu koja sija zlatnim sjajem.
„Hvala selektore za sve i što ste sve, pa i mene ućutkali i predvodili Srbiju do dve medalje“, glasile su krupne reči srpskog diva i bivšeg centra Partizana na društvenim mrežama.
Pešić nije počeo na idelan način, jer je ekipa ispala već u osmini finala na Evrobasketu pre dve godine, ali su posle toga počeli da se nižu uspesi i da stižu medalje.
Podsetimo, Pešiću je istekao ugovor sa KSS i on je poručio da će čelnici Saveza morati u budućnosti da se pozabave i njegovim naslednikom.
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
SPORT
Petrušev u Zvezdi je zatvorena tema
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala