- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Petrušev u Zvezdi je zatvorena tema

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Petrušev
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
Pratite nas
Posle komplikacija oko povratka Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu tačku na tu temu stavio je Vasilis Jorgotelis, pomoćni trener crveno-belih, koji je u intervjuu za grčke medije istakao da Zvezda više ne razmišlja o srpskom reprezentativcu.
Priželjkivali su navijači Crvene zvezde da Filip Petrušev dođe iz Olimpijakosa, ali povreda Nikole Milutinova dodatno je otežala situaciju i u ovom trenutku povratak reprezentativca u beogradske crveno-bele nije realan.
To je jasno stavio do znanja i Vasilis Jorgotelis, pomoćnik Janisa Sferopulosa, koji je govorio za grčke medije pred prijateljsku utakmicu Zvezde i Olimpijakosa u Pireju.
„Dok smo pravili tim tokom leta, o njemu smo intenzivno razmišljali. Od tada, pošto nije pronađena 'zlatna sredina' u pregovorima da on dođe, ni na pozajmicu ni 'na neodređeno', nismo oko toga bili previše zabrinuti. Naš stav je da bi njegov dolazak bio veliko pojačanje našoj ekipi i dodatna opcija u sastavu. U ovom trenutku ne razmišljamo o tome, već pokušavamo da spremimo tim za sezonu i pritom uopšte ne razmišljamo o slučaju Petrušev“, rekao je Jorgotelis.
Sigurno je da bi Petrušev u Zvezdi imao daleko zapaženiju ulogu, međutim sada bi tu ulogu mogao da dobije i u Olimpijakosu s obzirom da to da je timu potrebniji nekog ikada zbog povreda ostalih igrača poput Milutinova i Fola koji pokrivaju poziciju centra.
Srpski reprezentativac u grčki tim je stigao posle kratke epizode u NBA ligi gde je igrao za Sakramento i Filadelfiju.
Armando Broja - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
SPORT
Sramota doskorašnjeg fudbalera Čelsija – ponosno pozirao sa zastavom terorističke „OVK“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala