- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kirjos: Nisam ni sanjao prijateljstvo sa Đokovićem

© AP Photo / Mark BakerNovak Đoković i Nik Kirjos
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
Pratite nas
Novak Đoković i Nik Kirjos nisu bili u dobrim odnosima, ali je Australijanac promenio mišljenje prema njemu posle čega su postali prijatelji. Da će se takav scenario dogoditi Kirjos kako kaže nije mogao ni da sanja.
Odnos Novaka Đokovića i Nika Kirjosa do 2022. godine nije bio idealan jer australijski teniser nije imao lepo mišljenje o srpskom asu, ali kada je Australija deportovala najboljeg tenisera svih vremena čak je i Kirjos stao na njegovu stranu.
Shvatio je tada Australijanac koliko je pogrešio i vremenom je počeo da menja mišljenje, a onda su on i Novak postali i prijatelji.
„Činjenica da sam igrao finale Vimbldona protiv Novaka je luda činjenica, jer smo mi toliko različiti i sada smo veliki prijatelji pa je to fenomenalno i često se nađemo kada mu nešto zatreba, super baš“, rekao je Kirjos u svom podkastu.
Kako kaže ni sam nije mogao da sanja o tome da će biti prijatelji.
„To je ludo, nisam mogao ni da sanjam da ću biti dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, a ne mislim tu samo na teren. Sada, mi se čujemo, šaljemo jedan drugom poruke i smešne stvari“, istakao je Australijanac.
Novak je mnogo puta pokazao koliko ima veliko srce pa tako nikada Niku nije uzvraćao na ružne reči, a kasnije mu je i zahavljivao na podršci koju mu je Australijanac pružao tokom sage sa deportacijom.
 Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2024
SPORT
Murinjo otkrio zašto je doveo Kostića: „Možda bude i golman“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala