- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović i Sergej povređeni za reprezentaciju – a treniraju u klubu

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
Pratite nas
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Španije (20.45) u prvom kolu novog ciklusa Lige nacija zbog povreda, ali su trenirali sa svojim klubom Al-Hilalom.
Među fudbalerima koji su otkazali dolazak na poslednje okupljanje našli su se i standardni reprezentativci Srbije, igrači saudijskog Al Hilala, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.
Na konferenciji za medije pred start takmičenja selektor je otkrio da se Mitrović požalio na bol u zadnjoj loži, a da je Sergej odbio poziv jer ima problema sa leđima.
Međutim, čini se da to nije pravi razlog zbog koga ih nećemo gledati u dresu reprezentacije na mečevima protiv prvaka Evrope i selekcije Danske. Izgleda da ih nešto drugo muči.
Na društvenim mrežama isplivale su fotografije sa treninga Al Hilala na kojima se moglo videti da su obojica trenirali punom parom. Dakle, za reprezentaciju su "povređeni", ali ne i za klub.
Ostaje da vidimo kakva će biti reakcija selektora Dragana Stojkovića i čelnika FSS kada budu videli fotografije sa treninga Al Hilala.
Rade Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
SPORT
Rade Bogdanović o Piksiju: Igrači zbog njega neće da igraju za reprezentaciju – izmislili su razloge!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala